Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Само аз ли не съм доволен от XENON-a?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имам чувството, че има различни партиди и не са нацелили 6000 Келвина!Виж отново мойте как светят - нищо синьо няма!
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Явно проблема е в твоя телевизор Аз също съм с ксенон от тоя сайт. Ето ги как светят, фаровете ми са с рефлектор и не са кристални. Светлината е синя само няколко минути , после става бяла.
      Прикачени файлове
      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

момчетааа не си мерете п...... , опаа ксеноните.ако някой малко се беше занимавал с предпечат , щяхте да се сетите че тия ваши снимки не са калибрирани и изобщо не стават за сравнение !!!!!!

Коментар

u_bo написа:
          момчетааа не си мерете п...... , опаа ксеноните.ако някой малко се беше занимавал с предпечат , щяхте да се сетите че тия ваши снимки не са калибрирани и изобщо не стават за сравнение !!!!!!
          Напълно съм съгласен! Фотоапаратите, или телефоните с които снимате едва ли се справят добре с автоматичната настройка на цветната темперетура. Така, че тези снимки не са особено показателни. А, че китайците могат на крушка 12000 келвина да напишат 6000 е напълно допустимо!
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

То всъщност китайците познават ли цифрите!?Или поне порядъка, в който поставят характеристиките на техните стоки. :D

Коментар

Stilo написа:
              То всъщност китайците познават ли цифрите!?Или поне порядъка, в който поставят характеристиките на техните стоки. :D
              Може да са объркали волтажа на запалване с келвините!

Коментар

Vladim написа:
                Stilo написа:
                Може да са объркали волтажа на запалване с келвините!
                Ай ся вии двамата не мезе ме взехте ... Гледам колегата westdogg - уж му е бяло ама на една друга негова снимка е досущ синьо като моето.Тое е ясно че снимките не са меродавни, но все пак дават някаква обща представа и база да си дрънкаме
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Vladim написа:
                  u_bo написа:
                  Напълно съм съгласен! Фотоапаратите, или телефоните с които снимате едва ли се справят добре с автоматичната настройка на цветната темперетура. Така, че тези снимки не са особено показателни. А, че китайците могат на крушка 12000 келвина да напишат 6000 е напълно допустимо!
                  И аз съм съгласен с вас, но си залагам Купето, че свети точно като на снимката Който не вярва да дойде и ще му докажа, че греши!Откакъв зор ще заблуждавам колегата
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                  ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                    И аз съм съгласен с вас, но си залагам Купето, че свети точно като на снимката Който не вярва да дойде и ще му докажа, че греши!Откакъв зор ще заблуждавам колегата
                    Не става въпрос за заблуждение, а за това, че снимките тук не са критерий за сравнение!

Коментар

А как се монтира пустия му ксенон.... Аз нямам никакви инструкции, пише само че червения кабел е +, а черния -. Пише да се пробие капачката на фара и това е Много кабели ми остават излишни. Също така от къде да хвана +са така както гледам е направено да се хване от старата инсталция а не от акомулатора.
                      Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

нищо излишно нямадругите са си букси и се щракат простоеднствените които са "голи" са + и -+ е за кабела, който влиза в момента в халогенната крушка- го връзваш някъде на маса
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

nanio написа:
                          А как се монтира пустия му ксенон.... Аз нямам никакви инструкции, пише само че червения кабел е +, а черния -. Пише да се пробие капачката на фара и това е Много кабели ми остават излишни. Също така от къде да хвана +са така както гледам е направено да се хване от старата инсталция а не от акомулатора.
                          Зависи от комплекта. Някои идват с готови кабели и реле за свръзане към акумулатора, други не. Гледам, че не си светнат много с тоците, или потърси темите на колегите, които добре бяха описали, как става, или повикай някой да ти покаже.

Коментар

Значи ли че НЕ трябва да хващам + от акомулатора? Усливателя ми е вързан от акомулатора че иска мнгоо ток. Тук няма кой да ми го монитира. Моя комплект не е от pc-link.biz. Нямам релета или бушони.
                            Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

nanio написа:
                              Значи ли че НЕ трябва да хващам + от акомулатора? Усливателя ми е вързан от акомулатора че иска мнгоо ток. Тук няма кой да ми го монитира. Моя комплект не е от pc-link.biz. Нямам релета или бушони.
                              Все едно според мен. Пич... има изписано много по тази тема, потърси. Нямам време да обяснявам нещо, което колегите са си направили труда да обеснят добре преди мен. Поздрави и успех!

Коментар

Според мен проблема със синеенето ще се реши с фарове с лупи.Имам повод да сменя единия фар, че са му счупени държачите и може би ще си взема с лупи и ще ви кажа резултата.Само да дойдат парите от каското.П.С. На мен синьото ми харесва :D

Коментар

Working...
                                X