Имам чувството, че има различни партиди и не са нацелили 6000 Келвина!Виж отново мойте как светят - нищо синьо няма!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Само аз ли не съм доволен от XENON-a?
Collapse
X
-
u_bo
момчетааа не си мерете п...... , опаа ксеноните.ако някой малко се беше занимавал с предпечат , щяхте да се сетите че тия ваши снимки не са калибрирани и изобщо не стават за сравнение !!!!!!
Коментар
-
u_bo написа:момчетааа не си мерете п...... , опаа ксеноните.ако някой малко се беше занимавал с предпечат , щяхте да се сетите че тия ваши снимки не са калибрирани и изобщо не стават за сравнение !!!!!!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Stilo написа:То всъщност китайците познават ли цифрите!?Или поне порядъка, в който поставят характеристиките на техните стоки. :DAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Vladim написа:u_bo написа:момчетааа не си мерете п...... , опаа ксеноните.ако някой малко се беше занимавал с предпечат , щяхте да се сетите че тия ваши снимки не са калибрирани и изобщо не стават за сравнение !!!!!!BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:И аз съм съгласен с вас, но си залагам Купето, че свети точно като на снимката Който не вярва да дойде и ще му докажа, че греши!Откакъв зор ще заблуждавам колегатаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
А как се монтира пустия му ксенон.... Аз нямам никакви инструкции, пише само че червения кабел е +, а черния -. Пише да се пробие капачката на фара и това е Много кабели ми остават излишни. Също така от къде да хвана +са така както гледам е направено да се хване от старата инсталция а не от акомулатора.Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
-
nanio написа:А как се монтира пустия му ксенон.... Аз нямам никакви инструкции, пише само че червения кабел е +, а черния -. Пише да се пробие капачката на фара и това е Много кабели ми остават излишни. Също така от къде да хвана +са така както гледам е направено да се хване от старата инсталция а не от акомулатора.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
nanio написа:Значи ли че НЕ трябва да хващам + от акомулатора? Усливателя ми е вързан от акомулатора че иска мнгоо ток. Тук няма кой да ми го монитира. Моя комплект не е от pc-link.biz. Нямам релета или бушони.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар