Момци преди малко като вална дъждеца си играх с ръчната по завоите и на един завой при връщането на колата в пътя нещо изпука от колоните и спряха да свирят и сега свири само баса Гледах отзад жици глупости и не можах да открия нищо Просто нямам логично обяснение какво може да е станало,цд-то си чете дискове свири си радио,но само на баса през усилвателя,колоните не отлепят Ако бушона на цд-то е думнал то въобще няма да отлепи,крайно стъпало да е думнало пак не ми се вярва,защото усилвателя минава през плейъра и няма да свири и баса Дайте предположения момци,че го закъсах заради мойта тъпа и откачена глава
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с музиката,помощ
Collapse
X
-
Ако имаш колони във вратите ги отовори да видиш дали някоя не е мръднала и дали не опира плюса на метал някъде по вратата. Обикновено в такива случаи се получава това. Аз имах такъв проблем и не изчезна докато не изолирах хубаво всички връзки и снадки...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
nanio написа:Как ти е захванат усливателя? Ако се е движил из багажника има много голяма вероятност кабела за сигнала на тонколоните да се е скъсал някъде около усилвателя.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
сигурен ли си че не ти е заминало крайното стъпало на самия касетофон. По принцип като имаш и усилвател тои взима сигнала от предусилвателя. а може и да не е изгоряло крайното ами просто да окъсява накъде и да му се е включила защитата. аз бих започнал от проверка на ежробуксата за колоните зад касетофона след това да премееря с мултицетче дали не окъсява някъде по кабелите от евробуксата до колоните. ако всичко е наред трябва 4 Ома да дава, а као окъсява трябва 0 да е.УспехФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
сега остава и да го направят като хората и ще е супер всичко. дано и малко кинти ти вземат, че има и много скъпички.УСПЕХ и приятно слушане след другиденФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар