Предлагат ми тия колони за 50 лева, заедно с пищялките:http://store3.data.bg/roshliotoo/upl...qlki.JPGКак мислите, дали си заслужава. Искам да взема някакви че в момента имам само оригиналните предни в Типото и се сещате как свирят. Имам CD/MP3 player Панасоник и се води 4х50 вата. Дали ще свири добре с тия колони?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за колони
Collapse
X
-
Ами нищо - тук вече опира много до предпочитанията ти като музикален маниак и финансите, които ти се отделят. По принцип това са говорители, които не изкарват много ниски честоти, затова се използват комплект с предните като система бас-пищялки за отпред, а отзад се слагат някакви големи, дву- или трилентови говорители, за повече бас и подкрепа на средните и високите отпред.Разбира се, ако слушаш само радио и не го усилваш много - тези вършат идеална работа.Alles in Ordnung
Коментар
-
Решението е твое. Зависи от изискванията ти и финансите, които си склонен да отделиш. Цената на тези (ако са читави) е доста добра.За елипсите - сигурно ще са по-добри, но се сещай, че тежат повече, а тези кори дето си ги имаме не съм сигурен колко могат да носятНе те агитирам, само коментирам. Късмет.
Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Да ти кажа, аз за 60 лв. си взех едни трилентови елипси 6’х9’ и ги сложих отзад на кората. Преди имах някакви подобни на тия на снимката ти, които просто не издържаха на КАСЕТОФОН 4х35.... Сега звукът няма нищо общо с преди. Отпред съм махнал оригиналните фиатски говорители и съм с едни японски, но са си на същото място - още 10 лв.А за кората - мойта е преправяна, изрязвана е подложка от шперплат за усилване (така си я взех). Може да направиш нещо подобно.FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
Toчно така - за 60, че и за по-малко лева си вземи някакви елипси 6х9" - това ще е най-доброто съотношение цена/качество. Изрежи си сам кората /моята е доста твърда, за теб не знам/ - ако омекне много - ще трябва да подложиш някоя метална лайсна отдолу или обикновена дъска и си готов.Alles in Ordnung
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар