Колеги решил съм да сложа на бравата фарове с лещи. Въпросът е дали да са нови FIFIT или да търся стари VALEO който най вероиатно ще са в лошо състояние ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фарове FIFIT или VALEO
Collapse
X
-
xarixito написа:FIFIT-та които твърдят че са италянски в евро07 мога да ги взема с отстъпка за около 130лв. броиката. Valeo все още не съм намерил в момента издирвам. Рефлектора на лещата не изгаря ли с времето ?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Sev написа:130 е перфектна цена според менако светят като новите фарове на blagun (не знам каква марка са), направо ги взимайкато гледам лупите на колегите с Мареа, мисля че светят прекрасно даже и на по 8-10 годиниBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Днес се заговорих с един колега от службата за фаровете и въпросните таивантски марки. Той ми показа неговите на рено 19 депо на една година изглеждаха перфектно каза, че са му ги регулирали и си светят перфектно. Само на фиат ли немогат да ги оцелят като изпълнение ? Да не говорим и за цената на която ги е взел каза, че около 50лв. за броика ги е взел.FIAT BRAVA 1.2 16V 1999г. HSX
Коментар
-
xarixito написа:Днес се заговорих с един колега от службата за фаровете и въпросните таивантски марки. Той ми показа неговите на рено 19 депо на една година изглеждаха перфектно каза, че са му ги регулирали и си светят перфектно. Само на фиат ли немогат да ги оцелят като изпълнение ? Да не говорим и за цената на която ги е взел каза, че около 50лв. за броика ги е взел.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
nanio написа:Аз на Рено Меган съм карал с един нов фар Depo и свеше по-силно от другия, заради новя рефлектор. Карал съм половин година и не съм имал проблеми.Имам чувството, че има партиди с хубаво и лошо качество, съдейки по коментарите за тази марка
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар