Колеги решил съм да сложа на бравата фарове с лещи. Въпросът е дали да са нови FIFIT или да търся стари VALEO който най вероиатно ще са в лошо състояние ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фарове FIFIT или VALEO
Collapse
X
-
xarixito написа:FIFIT-та които твърдят че са италянски в евро07 мога да ги взема с отстъпка за около 130лв. броиката. Valeo все още не съм намерил в момента издирвам. Рефлектора на лещата не изгаря ли с времето ?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Sev написа:130 е перфектна цена според менако светят като новите фарове на blagun (не знам каква марка са), направо ги взимайкато гледам лупите на колегите с Мареа, мисля че светят прекрасно даже и на по 8-10 годиниBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Днес се заговорих с един колега от службата за фаровете и въпросните таивантски марки. Той ми показа неговите на рено 19 депо на една година изглеждаха перфектно каза, че са му ги регулирали и си светят перфектно. Само на фиат ли немогат да ги оцелят като изпълнение ? Да не говорим и за цената на която ги е взел каза, че около 50лв. за броика ги е взел.FIAT BRAVA 1.2 16V 1999г. HSX
Коментар
-
xarixito написа:Днес се заговорих с един колега от службата за фаровете и въпросните таивантски марки. Той ми показа неговите на рено 19 депо на една година изглеждаха перфектно каза, че са му ги регулирали и си светят перфектно. Само на фиат ли немогат да ги оцелят като изпълнение ? Да не говорим и за цената на която ги е взел каза, че около 50лв. за броика ги е взел.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
nanio написа:Аз на Рено Меган съм карал с един нов фар Depo и свеше по-силно от другия, заради новя рефлектор. Карал съм половин година и не съм имал проблеми.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар