Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фарове FIFIT или VALEO

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фарове FIFIT или VALEO

Колеги решил съм да сложа на бравата фарове с лещи. Въпросът е дали да са нови FIFIT или да търся стари VALEO който най вероиатно ще са в лошо състояние ?
    FIAT BRAVA 1.2 16V 1999г. HSX

по принцип лупата не се "прецаква" с времето като рефлекторакаква е разликата в цените?
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

FIFIT-та които твърдят че са италянски в евро07 мога да ги взема с отстъпка за около 130лв. броиката. Valeo все още не съм намерил в момента издирвам. Рефлектора на лещата не изгаря ли с времето ?

Коментар

130 е перфектна цена според менако светят като новите фарове на blagun (не знам каква марка са), направо ги взимайкато гледам лупите на колегите с Мареа, мисля че светят прекрасно даже и на по 8-10 години
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

xarixito написа:
          FIFIT-та които твърдят че са италянски в евро07 мога да ги взема с отстъпка за около 130лв. броиката. Valeo все още не съм намерил в момента издирвам. Рефлектора на лещата не изгаря ли с времето ?
          фифт са уж италиански , но светят като тайвански с две думи трудно се регулират ,ако намериш запазено валео по добре него /ще ти е доста трудно обаче/ ПС лупите потъмняват със годините
          TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
          UNO 1.0 FIRE

Коментар

Аз точно от регулирането се притеснявам. Затова питам за FIFIT. Има ли ниякаква марка различна от VALEO и MARELI която да е читава ?

Коментар

Sev написа:
              130 е перфектна цена според менако светят като новите фарове на blagun (не знам каква марка са), направо ги взимайкато гледам лупите на колегите с Мареа, мисля че светят прекрасно даже и на по 8-10 години
              Валео са
              BMW E90 320D
              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

xarixito написа:
                Аз точно от регулирането се притеснявам. Затова питам за FIFIT. Има ли ниякаква марка различна от VALEO и MARELI която да е читава ?
                CARELO
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                  xarixito написа:
                  CARELO
                  е че то карелото не е ли МАРЕЛИ
                  UNO 1.0 FIRE

Коментар

Днес се заговорих с един колега от службата за фаровете и въпросните таивантски марки. Той ми показа неговите на рено 19 депо на една година изглеждаха перфектно каза, че са му ги регулирали и си светят перфектно. Само на фиат ли немогат да ги оцелят като изпълнение ? Да не говорим и за цената на която ги е взел каза, че около 50лв. за броика ги е взел.

Коментар

xarixito написа:
                      Днес се заговорих с един колега от службата за фаровете и въпросните таивантски марки. Той ми показа неговите на рено 19 депо на една година изглеждаха перфектно каза, че са му ги регулирали и си светят перфектно. Само на фиат ли немогат да ги оцелят като изпълнение ? Да не говорим и за цената на която ги е взел каза, че около 50лв. за броика ги е взел.
                      не колега не само на фиат просто колегата ти не е претенциозен ПС като казвам че не може да се регулират това не значи че ще светят по лошо от ориг фар със кофти рефлектор
                      UNO 1.0 FIRE

Коментар

Караме служебни нови октавии така че има база за сравнение спрямо неговите. След като каза, че кото регулиране е както октавията малко по слабо свети спрямо нея.

Коментар

Аз на Рено Меган съм карал с един нов фар Depo и свеше по-силно от другия, заради новя рефлектор. Карал съм половин година и не съм имал проблеми.
                          Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

nanio написа:
                            Аз на Рено Меган съм карал с един нов фар Depo и свеше по-силно от другия, заради новя рефлектор. Карал съм половин година и не съм имал проблеми.
                            Аз на Бравото бях с 2 нови ДЕПО и светеха перфектно в комбинация с Осрам Куул Блу Имам чувството, че има партиди с хубаво и лошо качество, съдейки по коментарите за тази марка
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Явно каквото уцелиш с ментетата. Мисля да заложа на FIFI-та с уговорка ако не се регулират да ги върна.

Коментар

Working...
                              X