Да вметна нещо от една друга тема, където писах.При мен в един гараж се продават баласти по 50лв. броя. Знам, че са по-скъпи от това да си поръчате, но плюса им е, че не са заляти. Аз си купих от тях с идеята, че ако се повредят и ще се ремонтират лесно (стига да не думне процесора), но вече доста време нямам проблем.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
АНКЕТА - Имате ли проблем с ксенона от PC-LINK.BIZ ?
Collapse
X
-
u_bo
xarixito написа:Значи лоша споика при по висока температура метала се разсширява. И можеби затова бласта проработва.
Коментар
-
Аз още си карам само с един ксенон.Сега чакам поръчката да пристигне.На сестра ми на Корсата се прецака още един.Този път баласта се бе напълнил с вода.Има вероятност да има 3 крушки Н1 за продан ако му трябватна някой да свирка да се договорим.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
Tornado написа:Аз още си карам само с един ксенон.Сега чакам поръчката да пристигне.На сестра ми на Корсата се прецака още един.Този път баласта се бе напълнил с вода.Има вероятност да има 3 крушки Н1 за продан ако му трябватна някой да свирка да се договорим.
Коментар
-
Още един баласт отиде по дяволите.Взе да ми писва вече ако някой има желание да поръчаме един и да го разделим да пише на лични.Имаше и една тема за продажба за баласти в Бг отделно ,но не мога да я открия.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Сигурно съм един от малкото, които имат проблем. При дълги гасне, а кат върна на къси не светва. Затова карах така 2-3 месеца и го свалих. Вероятно ще го монтирам на фаровете за мъгла, когато имам време. Сега съм с Осрам Найт Брейкър. До вчера ги плюех, ама като си избърсах мръсните фарове разбрах истината. СМея да твърдя, че е почти като ксенона. Мое Мнение. Поне почти като моя, който бях сложил. Добри крушки. Ако няха с цвят ксенон, мисля, че нямаше да си купя никога ксвенон. Много съм доволен от Осрама.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Sev написа:проблема не ти е в ксенонапреправи си инсталациятаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
u_bo
Tornado написа:.
Коментар
-
u_bo написа:Tornado написа:.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Tornado написа:u_bo написа:Tornado написа:.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
u_bo
Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 той откога я е свършил тая работа с чистенето, дори теми има по въпроса
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар