Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АНКЕТА - Имате ли проблем с ксенона от PC-LINK.BIZ ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да вметна нещо от една друга тема, където писах.При мен в един гараж се продават баласти по 50лв. броя. Знам, че са по-скъпи от това да си поръчате, но плюса им е, че не са заляти. Аз си купих от тях с идеята, че ако се повредят и ще се ремонтират лесно (стига да не думне процесора), но вече доста време нямам проблем.

Коментар

xarixito написа:
      Значи лоша споика при по висока температура метала се разсширява. И можеби затова бласта проработва.
      да , съгласен,нещо такова ще да е.

Коментар

Аз още си карам само с един ксенон.Сега чакам поръчката да пристигне.На сестра ми на Корсата се прецака още един.Този път баласта се бе напълнил с вода.Има вероятност да има 3 крушки Н1 за продан ако му трябватна някой да свирка да се договорим.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
          Аз още си карам само с един ксенон.Сега чакам поръчката да пристигне.На сестра ми на Корсата се прецака още един.Този път баласта се бе напълнил с вода.Има вероятност да има 3 крушки Н1 за продан ако му трябватна някой да свирка да се договорим.
          ако са 4300 ги отнасям ама знам че са 6000

Коментар

Още един баласт отиде по дяволите.Взе да ми писва вече ако някой има желание да поръчаме един и да го разделим да пише на лични.Имаше и една тема за продажба за баласти в Бг отделно ,но не мога да я открия.

Коментар

Сигурно съм един от малкото, които имат проблем. При дълги гасне, а кат върна на къси не светва. Затова карах така 2-3 месеца и го свалих. Вероятно ще го монтирам на фаровете за мъгла, когато имам време. Сега съм с Осрам Найт Брейкър. До вчера ги плюех, ама като си избърсах мръсните фарове разбрах истината. СМея да твърдя, че е почти като ксенона. Мое Мнение. Поне почти като моя, който бях сложил. Добри крушки. Ако няха с цвят ксенон, мисля, че нямаше да си купя никога ксвенон. Много съм доволен от Осрама.
              NOW: ???
              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

проблема не ти е в ксенонапреправи си инсталацията
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                  проблема не ти е в ксенонапреправи си инсталацията
                  И какво и е на инсталацията?Кабелите за късите управляват релета които пускат ток директно от акумулатора към баластите.

Коментар

сега видях че това е същия колега, който беше писал темата за гасненето...
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Tornado написа:
                      .
                      ти ги намрази тез ксенони.втори баласт ти гори нали? ако е на същото място може да се потърси няква причина извън негонещо по ел. инсталацията

Коментар

u_bo написа:
                        Tornado написа:
                        .
                        ти ги намрази тез ксенони.втори баласт ти гори нали? ако е на същото място може да се потърси няква причина извън негонещо по ел. инсталацията
                        Не съм ги намразил.Сега изгоря другия ,а не на същото място.

Коментар

Tornado написа:
                          u_bo написа:
                          Tornado написа:
                          .
                          Не съм ги намразил.Сега изгоря другия ,а не на същото място.
                          Слагай едни Осрам найт Брейкър +90%. :Д Аз така си реших моя проблем. Но си изчисти фаровете, а не като мен :Д. После да се чудя какво толкова ги хвалят и седмици по-късно да разбера :Д.
                          NOW: ???
                          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 той откога я е свършил тая работа с чистенето, дори теми има по въпроса

Коментар

За сега си работи перфектно. Дано да е така и за в бъдеще.

Коментар

Working...
                              X