Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АНКЕТА - Имате ли проблем с ксенона от PC-LINK.BIZ ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вече 3-ти ден поред единия ми ксенон не светва при първото палене на колата. По няколко пъти го гася и паля и пак не тръгва. Чак след около 20мин светва, и после няма проблеми, цел ден си свети.Ако оставя колата около 2 часа без да я паля си светва, обаче оставя ли я повече 6 часа без да карам , пак се почват мъките с първоначното светване. В баласта ли е причината, кво му става?
    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

баласта ще да евиж пак всички връзки и подобнии размени местата на баластите за да си сигурен
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

ксенон

за сега при мен е добре не прави проблем дано и така си остане иначе трябваше да сменям фаровете и пак нямаше да е като на нова кола сега е добре имаголямо значение да се настроени фаровете
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Sev написа:
          баласта ще да евиж пак всички връзки и подобнии размени местата на баластите за да си сигурен
          Размених баластите, 2 дена си палеше без проблем. Обаче днеска пак почна номерата същия баласт. Направо полудях не знам кво му става. Преди 2 часа паля колата да ходя на фитнес и неще да пали, кво ли не правих( гасих и пусках фаровете, гасих и палих колата и пак не свети). След 1 час като се натренирах , паля колата и естествено ксенона светна . И сега ще си пали докато не оставя колата да почива повече от 6 часа. И сега кво , или трябва да сменявам баласта или да излизам да си паля колата на всеки 3 часа. Не може ли да оправи тъпия баласт?

Коментар

зависи какво му еИлко се мъчи с един подобен проблемно не стана нищо, няма схеминякои елементи така са заляти, че просто не подлежат на ремонтаз имам един баласт с проблемкато съберем 3 или 4 ще ги пратим в ХК, а оттам ще ни пратят нови

Коментар

Добре , за сега ще си карам така, пък като тръгнете да ги пращате към ХК ми кажи.

Коментар

westdogg написа:
                Добре , за сега ще си карам така, пък като тръгнете да ги пращате към ХК ми кажи.
                Ще изпращаме ли нещо развалено към ХК.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                  westdogg написа:
                  Ние вече изпратихме и изгоряхме.. Уж не били пристигнали в ХК... За това си поръчвам нов ксенон. И на теб ли ти се прецака баласта?

Коментар

не съветвам да пращате нещо към ХКаз пратих два баласта и една крушка (мой, на НСО и westdogg)според тракинг кода , колета е пристигнал отдавнаа според търговеца го няма...така че...

Коментар

westdogg написа:
                      Tornado написа:
                      westdogg написа:
                      Ние вече изпратихме и изгоряхме.. Уж не били пристигнали в ХК... За това си поръчвам нов ксенон. И на теб ли ти се прецака баласта?
                      Днес ще им разменям местата само за проба ама не вярвам да е друг проблема.Опитва се да запали примигва няколко пъти и е до там.Ако поръчваш и ти остава баласт няма да го откажа.

Коментар

Аз поръчах вече, но мисля да си оставя за мене и двата баласта за да имам 1 резерва.

Коментар

westdogg написа:
                          Аз поръчах вече, но мисля да си оставя за мене и двата баласта за да имам 1 резерва.
                          И все пак ако размислиш да се разделяш с излишния баласт ме имай в предвид.

Коментар

westdogg написа:
                            Размених баластите, 2 дена си палеше без проблем. Обаче днеска пак почна номерата същия баласт. Направо полудях не знам кво му става. Преди 2 часа паля колата да ходя на фитнес и неще да пали, кво ли не правих( гасих и пусках фаровете, гасих и палих колата и пак не свети). След 1 час като се натренирах , паля колата и естествено ксенона светна . И сега ще си пали докато не оставя колата да почива повече от 6 часа. И сега кво , или трябва да сменявам баласта или да излизам да си паля колата на всеки 3 часа. Не може ли да оправи тъпия баласт?
                            като чета ми прилича на прегряване, (или подобна защита)що не пуснеш снимка на монтажа на баластите.да не са ти близо до двигателя и/или радиатора - нещо да ги загрява ?

Коментар

Напротив колега, точно обратното на прегряване , баласта не палеше сутрин на студена кола. Примерно паля колата в 10ч , баласта не пали, карам 30мин колкото пъти да го пускам и гася докато карам пак не пали , оставям колата да почине 1час, паля колата и баласта пали... Оставям колата цял ден или цяла нощ да почива и баласта пак не пали.. Нещо необяснимо се случва с него. Не мисля че в инсталацията е причита защото след като им размених местата пак същия баласт правеше същия проблем.

Коментар

Значи лоша споика при по висока температура метала се разсширява. И можеби затова бласта проработва.
                                FIAT BRAVA 1.2 16V 1999г. HSX

Коментар

Working...
                                X