Вече 3-ти ден поред единия ми ксенон не светва при първото палене на колата. По няколко пъти го гася и паля и пак не тръгва. Чак след около 20мин светва, и после няма проблеми, цел ден си свети.Ако оставя колата около 2 часа без да я паля си светва, обаче оставя ли я повече 6 часа без да карам , пак се почват мъките с първоначното светване. В баласта ли е причината, кво му става?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
АНКЕТА - Имате ли проблем с ксенона от PC-LINK.BIZ ?
Collapse
X
-
Sev написа:баласта ще да евиж пак всички връзки и подобнии размени местата на баластите за да си сигуренFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
Tornado написа:westdogg написа:Добре , за сега ще си карам така, пък като тръгнете да ги пращате към ХК ми кажи.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
westdogg написа:Tornado написа:westdogg написа:Добре , за сега ще си карам така, пък като тръгнете да ги пращате към ХК ми кажи.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
westdogg написа:Аз поръчах вече, но мисля да си оставя за мене и двата баласта за да имам 1 резерва.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
westdogg написа:Размених баластите, 2 дена си палеше без проблем. Обаче днеска пак почна номерата същия баласт. Направо полудях не знам кво му става. Преди 2 часа паля колата да ходя на фитнес и неще да пали, кво ли не правих( гасих и пусках фаровете, гасих и палих колата и пак не свети). След 1 час като се натренирах , паля колата и естествено ксенона светна . И сега ще си пали докато не оставя колата да почива повече от 6 часа. И сега кво , или трябва да сменявам баласта или да излизам да си паля колата на всеки 3 часа. Не може ли да оправи тъпия баласт?
Коментар
-
Напротив колега, точно обратното на прегряване , баласта не палеше сутрин на студена кола. Примерно паля колата в 10ч , баласта не пали, карам 30мин колкото пъти да го пускам и гася докато карам пак не пали , оставям колата да почине 1час, паля колата и баласта пали... Оставям колата цял ден или цяла нощ да почива и баласта пак не пали.. Нещо необяснимо се случва с него. Не мисля че в инсталацията е причита защото след като им размених местата пак същия баласт правеше същия проблем.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар