какво се оказаче проблемите са точно 3два баласта, усилващи от време на време светлинатаи един който пали веднъж от 10 опитадругите са проблеми от типа - смущения в радиото, нулиране на километража...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
АНКЕТА - Имате ли проблем с ксенона от PC-LINK.BIZ ?
Collapse
X
-
Аз още чакам .... Гледам че са гласували 17 човека, а ми се струва,че доста повече си взеха ксенон!?!?! Дотук излиза че 1/3-та имат проблеми. Значи ще си купя 3 бр. за всеки случайCatalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
Engine Stamp: 176B9.000
Version Code: 176BV
Version: V5 | SPORTING | 03.'98
Коментар
-
Отговорите в анкетата би трябвало да са повече защото зависи какво се разбира под проблем с ксенона.-не пали единия баласт-смущава ми се радиокасетофона или СД -нулира ми се дневния километраж-примигва ксенона при смяна от дългина къси и обратно-примигва ми светлината при движение по неравен участъкЗасега за други не се досещам.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
easylife написа:Аз още чакам .... Гледам че са гласували 17 човека, а ми се струва,че доста повече си взеха ксенон!?!?! Дотук излиза че 1/3-та имат проблеми. Значи ще си купя 3 бр. за всеки случай
Коментар
-
Има ли някой нужда от един баласт или резервна крушка H1.Идеята е да се поръча един комплект H1 и на кой каквото му трябва да си го вземе като цената ще се коментира на кой колко.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Sev написа:да ни мислиш че Емо е махнал ксеноначе той е сектант :D просто е сложил "обикновени" сини габаритиBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Winner25 написа:blagun написа:На мен пък ми изгоряха диодите на габаритите и си сложих пак крушките Филипс блу вижънBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Tornado написа:Има ли някой нужда от един баласт или резервна крушка H1.Идеята е да се поръча един комплект H1 и на кой каквото му трябва да си го вземе като цената ще се коментира на кой колко.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Winner25 написа:Tornado написа:Тогава ще поставя върпоса по друг начин.Аз ще поръчам ксенона Н1 от който ми трябва само единия баласт.Има ли някой колега да му трябва къде крушка или баласт?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар