Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АНКЕТА - Имате ли проблем с ксенона от PC-LINK.BIZ ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

какво се оказаче проблемите са точно 3два баласта, усилващи от време на време светлинатаи един който пали веднъж от 10 опитадругите са проблеми от типа - смущения в радиото, нулиране на километража...
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Аз още чакам .... Гледам че са гласували 17 човека, а ми се струва,че доста повече си взеха ксенон!?!?! Дотук излиза че 1/3-та имат проблеми. Значи ще си купя 3 бр. за всеки случай
      Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
      MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
      Engine Stamp: 176B9.000
      Version Code: 176BV
      Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

Отговорите в анкетата би трябвало да са повече защото зависи какво се разбира под проблем с ксенона.-не пали единия баласт-смущава ми се радиокасетофона или СД -нулира ми се дневния километраж-примигва ксенона при смяна от дългина къси и обратно-примигва ми светлината при движение по неравен участъкЗасега за други не се досещам.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

easylife написа:
          Аз още чакам .... Гледам че са гласували 17 човека, а ми се струва,че доста повече си взеха ксенон!?!?! Дотук излиза че 1/3-та имат проблеми. Значи ще си купя 3 бр. за всеки случай
          Според мен останалите хора, които не са писали нямат проблеми с ксенона. Ако имаха щяха да пишат :DП.С. Да вметна само, че карам постоянно на ксенони без значение ден или нощ е - събират ми се най-малко по 2-3 часа на ден светене.

Коментар

На мен пък ми изгоряха диодите на габаритите и си сложих пак крушките Филипс блу вижън
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
              На мен пък ми изгоряха диодите на габаритите и си сложих пак крушките Филипс блу вижън
              Това едва ли е от ксенона. Карах с такива диоди и преди да имам ксенон и горяха много често.

Коментар

blagun написа:
                Аз бих предпочел да карам без габарити и с ксенон, вместо с жълти габарити и Филипс блу вижън .
                Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

да ни мислиш че Емо е махнал ксеноначе той е сектант :D просто е сложил "обикновени" сини габарити
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ааааа аз помислих че е сложил халогенните блу вижън
                    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Има ли някой нужда от един баласт или резервна крушка H1.Идеята е да се поръча един комплект H1 и на кой каквото му трябва да си го вземе като цената ще се коментира на кой колко.

Коментар

Sev написа:
                        да ни мислиш че Емо е махнал ксеноначе той е сектант :D просто е сложил "обикновени" сини габарити
                        Точно така,за нищо на света не бих предал сектата ни Преди карах с габарити Филипс и бях много доволен, сега пак съм с тях и пак съм доволен
                        BMW E90 320D
                        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Winner25 написа:
                          blagun написа:
                          Това едва ли е от ксенона. Карах с такива диоди и преди да имам ксенон и горяха много често.
                          Разбира се, че няма нищо общо с ксенона! И при мен горят доста често!
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Tornado написа:
                            Има ли някой нужда от един баласт или резервна крушка H1.Идеята е да се поръча един комплект H1 и на кой каквото му трябва да си го вземе като цената ще се коментира на кой колко.
                            Тогава ще поставя върпоса по друг начин.Аз ще поръчам ксенона Н1 от който ми трябва само единия баласт.Има ли някой колега да му трябва къде крушка или баласт?

Коментар

Tornado написа:
                              Тогава ще поставя върпоса по друг начин.Аз ще поръчам ксенона Н1 от който ми трябва само единия баласт.Има ли някой колега да му трябва къде крушка или баласт?
                              да нямаш проблеми с твоя? Или за моторетка ти трябва?

Коментар

Winner25 написа:
                                Tornado написа:
                                да нямаш проблеми с твоя? Или за моторетка ти трябва?
                                На мотора крушката е Н4 така ,че не става за него не че не може да се направи.Трябва ми 1 баласт по принцип само.

Коментар

Working...
                                X