нека всеки , който е поръчал и монтирал ксенонче от PC-LINK.BIZ да гласува МОЛЯ !Който има проблем да го опише подробно.Моля ако при някой се появи проблем , или пък отстрани такъв също да обновява мнението си МНОГО МОЛЯ БЕЗ OFFTOPIC !!!нека запазим анкетата чиста.п.с. аз още не съм монтирал моя, но щом стане веднага ще пиша.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
АНКЕТА - Имате ли проблем с ксенона от PC-LINK.BIZ ?
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
Вече се потретвам може би и писах ама пак ще пиша От 2 комплекта по един баласт даде фира и сега съм ги комбинирал само на едната си кола. Кофти работа ама винаги с голям мерак така става. А и като чета из другите форуми не сме сами. Напишете в гугъла "проблем ксенон " и гледаите за кво става въпрос. И м/у другото с извинение към колегата U_BO , все пак си е негова анкетата, не го категоризираите като ОФФ Напишете дали според вас това наистина е 6000к , щот според мен е някъде към 8000кОще веднъж се извинявам на U_BOFiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/
-
Аз нямам проблем със самия ксенон,а с ФМ-модулатора в запалката.Като пусна фаровете и слушам музика от модулатора,в колоните се чува тънко и неприятно пищене.То се увеличава като се увеличава и силата на звука на радиото.Сложих кабелите на ксенона в отделно пластмасово кофре(не знам това ли е правилното название) и ги прекарах възможно най-далеч от останалите кабели.Никакъв резултат.След това сложих (на плюса на радиото) три кондензатора-1000микрофарада на 25в и шума наполовина изчезна.Утре ще се занимавам повече. Свалих едното реле,защото реших че едно е достатъчно.При опит да измеря общата консумация с мултимер DT9208Aединия баласт не запали-само премигваше.Оказа се,че сондите на мултимера не издържат големия първоначален ток. Логично е ,че не светна десния фар.При мен той е по-далеч от общото реле.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
u_bo
Red Storm написа:Аз нямам проблем със самия ксенон,а с ФМ-модулатора в запалката.Като пусна фаровете и слушам музика от модулатора,в колоните се чува тънко и неприятно пищене.То се увеличава като се увеличава и силата на звука на радиото.Сложих кабелите на ксенона в отделно пластмасово кофре(не знам това ли е правилното название) и ги прекарах възможно най-далеч от останалите кабели.Никакъв резултат.След това сложих (на плюса на радиото) три кондензатора-1000микрофарада на 25в и шума наполовина изчезна.Утре ще се занимавам повече. Свалих едното реле,защото реших че едно е достатъчно.При опит да измеря общата консумация с мултимер DT9208Aединия баласт не запали-само премигваше.Оказа се,че сондите на мултимера не издържат големия първоначален ток. Логично е ,че не светна десния фар.При мен той е по-далеч от общото реле.
Коментар
-
Баш така съм гласувал. Пластмасата е сложих за допълнителна изолация,защото кабела на десния фар минава между радиатора и въздуховода.Проблема с електромагнитните смущения ще го реша през почивните дни. Добре ,че са братята китайци-ни модулатор щях да имам,ни ксенон.Octavia RS
Коментар
-
u_bo
Red Storm написа:Баш така съм гласувал. Пластмасата е сложих за допълнителна изолация,защото кабела на десния фар минава между радиатора и въздуховода.Проблема с електромагнитните смущения ще го реша през почивните дни. Добре ,че са братята китайци-ни модулатор щях да имам,ни ксенон.
Коментар
-
u_bo написа:Red Storm написа:Баш така съм гласувал. Пластмасата е сложих за допълнителна изолация,защото кабела на десния фар минава между радиатора и въздуховода.Проблема с електромагнитните смущения ще го реша през почивните дни. Добре ,че са братята китайци-ни модулатор щях да имам,ни ксенон.Octavia RS
Коментар
-
u_bo
westdogg написа:За сега нямам проблем , но не съм гласувал, за да не предизвиквам съдбата
Коментар
-
Да чукна на дърво, но нямам проблеми с ксенона. Да, имам премигване при светлинен клаксон и съвсем, ама съвсем леко премигване при първоначално настикане на спирачките. Това с премигването за мен не е болка. Ще си карам така и дано да изкарам дълго!Иначе съм много доволен от светлината - няма никакво място за сравнение с каквато и да било халогенна крушка.Миналата седмица пътувах на дълъг път през нощта и дълги не съм използвал.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар