Имате ли идея откъде плафончето получава плюс? Минусът е ясен, идва от конектора, който прави връзка с капака и захранва чистачката. Плюсът е постоянен, а минус се получава при вдигнат капак - от бутончето в конектора. На мен ми е избягал плюса и не мога да открия нищо от схемите. Уж има някакъв бушон 10А, но той е за няколко неща и при мен всички са здрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Плафончето в багажника...
Collapse
X
-
И при мен не свети и се чудя защо. Просто не идва ток. Както се вижда на симката при мене едната пластинка от багажника е счупена и кабелчето вътре си личи, че е рязано с клещи и старателно изолирано. Чудя се дали няма връзка с плафона, но схеми кое копче от 5-та врата какво свързва не намирам. Ще следя темата с интерес.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:И при мен не свети и се чудя защо. Просто не идва ток. Както се вижда на симката при мене едната пластинка от багажника е счупена и кабелчето вътре си личи, че е рязано с клещи и старателно изолирано. Чудя се дали няма връзка с плафона, но схеми кое копче от 5-та врата какво свързва не намирам. Ще следя темата с интерес.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Къде е това бутонче? При пластините или горе при пантите на 5-та врата да гледам? Иначе отоплението на стъклото, задната чистачка и пръскалката отзад работят перфектно. Както и всички стопове, мигачи, светлини на номера и т.н. Само още не знам тая пластинка защо са я счупили нарочно и изобщо какво свързва тя.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Къде е това бутонче? При пластините или горе при пантите на 5-та врата да гледам? Иначе отоплението на стъклото, задната чистачка и пръскалката отзад работят перфектно. Както и всички стопове, мигачи, светлини на номера и т.н. Само още не знам тая пластинка защо са я счупили нарочно и изобщо какво свързва тя.Space Star 1.9 DID
Коментар
-
spark написа:Къде е това бутонче? При пластините или горе при пантите на 5-та врата да гледам? Иначе отоплението на стъклото, задната чистачка и пръскалката отзад работят перфектно. Както и всички стопове, мигачи, светлини на номера и т.н. Само още не знам тая пластинка защо са я счупили нарочно и изобщо какво свързва тя.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
плафона в багажника
Колеги като сте заговорили за светлината в багажника, имам един въпрос. Нормално ли е при отворена врата предна или задна няма значение при Брава, да свети плафона в багажника, без да е отворен самия капак (багажник). Не трябва ли свелината в багажника да работи само ако се отвори вратата. НОРМАЛНО ЛИ е това, акаке при вашите Фиатки.Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph
Коментар
-
Re: плафона в багажника
koleff написа:Колеги като сте заговорили за светлината в багажника, имам един въпрос. Нормално ли е при отворена врата предна или задна няма значение при Брава, да свети плафона в багажника, без да е отворен самия капак (багажник). Не трябва ли свелината в багажника да работи само ако се отвори вратата. НОРМАЛНО ЛИ е това, акаке при вашите Фиатки.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
koleff написа:там е работата, че нямам и охрана на задния капак...при включена аларма, мога да си отворя багажника (с ключа) без да се активира алармата !!?!?!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар