Та значи, типото си има задни колони на кората, но искам да сложа и нещо отпред.Проблемът е, че пробвах с едни от Техномаркет дето един приятел тъкмо си ги беше взел и познайте какво-не влизат!Просто не се събират в гнездата отпред!Ходих и аз до Техномаркет и Технополис и не видях по-тънки колонки...имаше само едни двулентови дето можеше евентуално да се съберат, ма искам трилентови.Та ако някой има опит моля да сподели.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви предни колони и откъде за Типо/Темпра
Collapse
X
-
4X6 инча Блаупункт от Техномаркет сложихме на Типото на колегата (моето бившото) - паснаха идеално.Само дето не мога модел да ти кажа че беше преди година.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
sachma написа:Само можеш ли да ме светнеш 4х6 инча кое какво е там ширина, височина.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Yavor написа:sachma написа:Само можеш ли да ме светнеш 4х6 инча кое какво е там ширина, височина.N.Y. State of Mind
Коментар
-
Тогава сваляш една от колонките и тръгваш с нея за мостра.МОже би зависи от вида на таблото - при мен бях овални - не знам с ел.табло как са разположени - може и кръгли да са.Ако са кръгли още по лесно - вероятно са 13 сантиметра диаметър - просто мериш с рулетка разстоянието между две насрещни дуки и готово.Стандарти видове:8см10см13см17сми т.н.от Овалните:4Х6 инча5Х7 инча6Х9 инчаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Да може и дигиталното табло да дава разликата. Аз съм с дигитално и съответно кръгли 10 сантиметрови.И межу другото sachma аз до сега не съм виждал 10 сантиметрови трилентови колонки. Може и да има, но не знам."Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/
Fiat Tempra 1.9 TDs
Subaru Legacy 2.0i
Коментар
-
Yavor написа:Тогава сваляш една от колонките и тръгваш с нея за мостра.МОже би зависи от вида на таблото - при мен бях овални - не знам с ел.табло как са разположени - може и кръгли да са.Ако са кръгли още по лесно - вероятно са 13 сантиметра диаметър - просто мериш с рулетка разстоянието между две насрещни дуки и готово.Стандарти видове:8см10см13см17сми т.н.от Овалните:4Х6 инча5Х7 инча6Х9 инчаN.Y. State of Mind
Коментар
-
Blade SG написа:Значи просто си зависи от колата. sachma снимай ако можеш и твоето гнездо за колонатаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар