Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви предни колони и откъде за Типо/Темпра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какви предни колони и откъде за Типо/Темпра

Та значи, типото си има задни колони на кората, но искам да сложа и нещо отпред.Проблемът е, че пробвах с едни от Техномаркет дето един приятел тъкмо си ги беше взел и познайте какво-не влизат!Просто не се събират в гнездата отпред!Ходих и аз до Техномаркет и Технополис и не видях по-тънки колонки...имаше само едни двулентови дето можеше евентуално да се съберат, ма искам трилентови.Та ако някой има опит моля да сподели.
    N.Y. State of Mind

4X6 инча Блаупункт от Техномаркет сложихме на Типото на колегата (моето бившото) - паснаха идеално.Само дето не мога модел да ти кажа че беше преди година.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Само можеш ли да ме светнеш 4х6 инча кое какво е там ширина, височина.
      N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
        Размера на корпуса е 4 на 6 инча - това си е стандарт - като 6 на 9 - които най-често се слагат на котите отзад или 5 на 7 инча - на Брава/Браво във вратите. Виж в моя гараз има колоните ми на кората - те са 6 на 9 елипси.За дълбочината - на всеки модел е разлино - ако проблема е в дълбочината търси по такава характеристика.Ето това ти трябва: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09008169 - мисля бяхме взели същите - добре свирят и точно пасват под решетките. ОСтават ти за спомен 2 декоративни решетки

Коментар

моите си ги взех от Илиянци.за 35 лева комплекта- трилентови по 30 вата. паснаха си идеално и съм доволен от тях

Коментар

Yavor написа:
            sachma написа:
            Размера на корпуса е 4 на 6 инча - това си е стандарт - като 6 на 9 - които най-често се слагат на котите отзад или 5 на 7 инча - на Брава/Браво във вратите. Виж в моя гараз има колоните ми на кората - те са 6 на 9 елипси.За дълбочината - на всеки модел е разлино - ако проблема е в дълбочината търси по такава характеристика.Ето това ти трябва: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09008169 - мисля бяхме взели същите - добре свирят и точно пасват под решетките. ОСтават ти за спомен 2 декоративни решетки
            Мне, нещо се бъркаш, на Типото отпред са кръгли гнездата.
            N.Y. State of Mind

Коментар

sachma ,ти нещо се бъркаш ,колоните са овални

Коментар

На Темпрата ми също колоните отпред са кръгли Или поне тази от дясно.
                "Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/

Fiat Tempra 1.9 TDs
                Subaru Legacy 2.0i

Коментар

Тогава сваляш една от колонките и тръгваш с нея за мостра.МОже би зависи от вида на таблото - при мен бях овални - не знам с ел.табло как са разположени - може и кръгли да са.Ако са кръгли още по лесно - вероятно са 13 сантиметра диаметър - просто мериш с рулетка разстоянието между две насрещни дуки и готово.Стандарти видове:8см10см13см17сми т.н.от Овалните:4Х6 инча5Х7 инча6Х9 инча

Коментар

Да може и дигиталното табло да дава разликата. Аз съм с дигитално и съответно кръгли 10 сантиметрови.И межу другото sachma аз до сега не съм виждал 10 сантиметрови трилентови колонки. Може и да има, но не знам.

Fiat Tempra 1.9 TDs
                    Subaru Legacy 2.0i

Коментар

и аз съм с дигитално табло
                      Прикачени файлове

Коментар

Yavor написа:
                        Тогава сваляш една от колонките и тръгваш с нея за мостра.МОже би зависи от вида на таблото - при мен бях овални - не знам с ел.табло как са разположени - може и кръгли да са.Ако са кръгли още по лесно - вероятно са 13 сантиметра диаметър - просто мериш с рулетка разстоянието между две насрещни дуки и готово.Стандарти видове:8см10см13см17сми т.н.от Овалните:4Х6 инча5Х7 инча6Х9 инча
                        То аз ако имах мостра нямаше изобщо да пускам тема тука, ама са ги взели преди мене и така.
                        N.Y. State of Mind

Коментар

Значи просто си зависи от колата. sachma снимай ако можеш и твоето гнездо за колоната

Fiat Tempra 1.9 TDs
                          Subaru Legacy 2.0i

Коментар

Blade SG написа:
                            Значи просто си зависи от колата. sachma снимай ако можеш и твоето гнездо за колоната
                            Или вземи една рулетка накрая и премери гнездото от дупка до дупка (разбирах там където трябва да се завъртят болтчетата... и стига си ни мъчил само да гадаем тука какво ти е мястото

Коментар

Working...
                            X