Колеги въпросът е поставен в заглавието на темата. Ето подробно: Искам да разкодирам касетофона на пежо 206 2.0 ХДИ 2000 година. Фабричния. За момента откакто е блокирал, не е пипано нищо, не е правен опит за каквото и да е въвеждане на някакви цифри. Включвам го и веднага се изписват 4 тирета. Нямам кода за съжаление. Къде да отида за да ми го оправят максимално бързо, защото времето ми е кът - колата е при мен само за 2 дни, а съм обещал да се погрижа за проблема. В дружба на 1 място ми искат най-малко 40 лева, и да оставя колата за 1 денонощие при тях. Това е неприемливо! Като видях какви цигани се въртяха около сервиза, си представих как манго юрка пежото и ми се отщя! А също и става въпрос за приемлива цена. Малко е нереално нов касетофон с МП3 и слот за карти да струва 100-на лева, а за разкодиране да ми търсят най-малко 40 нали? Доколкото съм чувал в рамките на 20 лева се върши тази работа. Моля за помощ, темите които намерих по въпроса не ми помогнаха, някои от тях бяха твърде стари и не съм сигурен че информацията е актуална. Благодаря.Копирано 1:1 от Peugeot Клуб БЪЛГАРИЯ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разкодиране на касетофон - пежо 206 - РЕШЕНО
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар