http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/...osimНякой случайно да има нещо такова или подобно понеже искам да си взема Сони, че и CD ми е Сони само, че ми се струват много ялави тия нещо магнитите са много малки и едни дървени ми се виждат с не много подвижна мембрана ?! вие какво ще кажете по въпроса ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой да си е купувал тези говорители и да кажете отзиви....
Collapse
X
-
Това е качествен говорител, но ти се струва такъв тъй като е за високочестотния спектър. Демек пищялка. Не е много подходящ за вратата Ако обаче го сложиш на кората заедно с хубав нискочестотен говорител ще се получи добро. Сони е добрата марка, бих ти препоръчал и ПаенърFiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
Ами днеска ги пуснах подобни на тези в една кола и свирят доооооооста прилично много хубав бас изкараха между другото доволен съм и май ще си ги поръчам много са скъпи в англия херц има едни други забравих им заглавието ама са 100 паунда и нещо немога се разделя с толкова пари ще ги слагам на кората не на вратите щото мойте са за смяна
Коментар
-
Читави са - в диапазона до 100лв харесах само тези и херцовете, които взех. Но изборът ми се базираше по-скоро на това, че в авител имаха Hertz и директно ми ги монтираха, а тия трябваше да ги вземам от технополис и да ги монтирам кой знае къде (75 лв за монтаж ми поискаха ) Иначе ги намирам за равностойни.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар