Тая вечер след работа се качих в колата и докато чакам да загрей там 2,3 мин. и реших да си понаместя страничните огледала. С лявото огледало от моята страна нямам проблеми, но дясното се задвижи само на ляво и на дясно, обаче не се помръдна на горе и на долу. После като се прибрах в нас викам пак ше пробвам и тогава не стана, а преди 2 дена нямаше проблеми. Нямаме ме много с електрониката, та чакам за съвети
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със странично огледало
Collapse
X
-
u_bo
имах същия проблем.при мен беше от копчетата за огледалата пред ръчната.разглобих ги, малко ВД40 , търкане с парцал , сглобяваш и всичко работи.
Коментар
-
u_bo
-
Да възродя темата: моето дясно ел. огледало се движи само в едната посока (вертикално), хоризонтално се мести с лекота с ръка. Като натисна копчето се чува как върти моторчето, но не се мести. Някой ремонтирал ли го е в това положение? Мога ли да го направя с подръчни материали? Или ще ми трябва някаква резервна част?Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
Колега ... аз се пробвах да го разглобя но след като махнах всички възможно винтчета .. моторчето и стуклото така и не помръднаха ... че моите двете огледала ... работи само на лявото и то само нагоре та да видя какво става ...ама се оказа че трябва да разлепя стъклото което е залепено за моторчето за да може да се движи ... но пък като тръгнах да го разлепям видях че лепилото е сложено върху лепенката на задната страна на стъклото която е за подгряване на огелдалото ... та ако се разлепи ... няма връщане назад ... и се отказах ... ако някои е стигал по далеч ще се радвам да сподели опит
Коментар
-
null.zero написа:Хайде никой ли не си е разглобявал страничното йел. огледало?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар