Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с фара - не свети.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с фара - не свети.

Днес забелязах, че не ми свети левия фар на къси светлини(лупата). На габарити и на дълги свети, но на къси светлини свети само десния. Колата е Мареа ’97 г. фаровете са Валео с лупите. Какво ще ме посъветвате да направя как да го оправя?

Re: проблем с фара-не свети

devils_2006 написа:
    Днес забелязах че не ми свети левия фар на къси светлини(лупата).На габарити и на дълги свети но на къси светлини свети само десния.Колата е мареа 97г фаровете са валео с лупите.Какво ще ме посъветвате да направя как да го оправя?
    Така както е написано, разбирам че като си на къси, левия къс не свети, а като си на дълги, левия къс свети, така ли ? И като си на габрити пак свети така ли ?А ако левия ти къс не свети когато си на къси, но свети когато си на дълги - това противоречи на всички физични и електро-закони.

Коментар

проблем с фара

да точно така е както съм написал.на габарити и на дълги си свети но лупата не свети няма къси светлини

Коментар

Re: проблем с фара

devils_2006 написа:
        да точно така е както съм написал.на габарити и на дълги си свети но лупата не свети няма къси светлини
        Ами смени му крушката H1 де и ще светне.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

проблем

добре така ще направя.а може ли да се вземат по бели кружки и да светне по добре

Коментар

прегледай ето тази тема за "найт брейкър" и прецени дали да вземеш от тях. по-бели са също осрам силвърстар, както и филипс вижън+ , а бяло-синкаво (ксеноно-подобен цвят) са филипс блу вижън и осрам куул блу.

Коментар

фарове

Благодаря много на всички.Ще взема такива които иметират ксенона

Коментар

Re: фарове

devils_2006 написа:
                Благодаря много на всички.Ще взема такива които иметират ксенона
                Успех с "иметацията"!
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

малко оф топик, за което се извиниявам. аз съм с Осрам куулблу, и светят сравнително бяло но в никакъв случай не е кесенон-подобно. преди бях с някакви ментаци 90/100W и те светеха в пъти по бяло. Та мисалта ми е, че ако държиш на ксенон ефекта по добре вземи някакви ментета от тези 100 ватовите. но там ще трябва да помислиш за релета. а за филипса нямам никакви наблюдения.УСПЕХ
                  Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                  182A4.000 IAW49F
                  LPG - Lovato EasyFast
                  ----------------------------
                  "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Ewing написа:
                    ...че ако държиш на ксенон ефекта по добре вземи някакви ментета от тези 100 ватовите.
                    И след време да пусне тема в "Купувам" - "Търся фарове с лупи, че моите се стопиха"
                    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

е да, но ще е с ксенон ефект докато види нощно време като е мокро как нищо не се вижда аз за това смених мойте
                      Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                      182A4.000 IAW49F
                      LPG - Lovato EasyFast
                      ----------------------------
                      "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Working...
                      X