Днес забелязах, че не ми свети левия фар на къси светлини(лупата). На габарити и на дълги свети, но на къси светлини свети само десния. Колата е Мареа ’97 г. фаровете са Валео с лупите. Какво ще ме посъветвате да направя как да го оправя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с фара - не свети.
Collapse
X
-
Re: проблем с фара-не свети
devils_2006 написа:Днес забелязах че не ми свети левия фар на къси светлини(лупата).На габарити и на дълги свети но на къси светлини свети само десния.Колата е мареа 97г фаровете са валео с лупите.Какво ще ме посъветвате да направя как да го оправя?
-
Re: проблем с фара
devils_2006 написа:да точно така е както съм написал.на габарити и на дълги си свети но лупата не свети няма къси светлиниFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
малко оф топик, за което се извиниявам. аз съм с Осрам куулблу, и светят сравнително бяло но в никакъв случай не е кесенон-подобно. преди бях с някакви ментаци 90/100W и те светеха в пъти по бяло. Та мисалта ми е, че ако държиш на ксенон ефекта по добре вземи някакви ментета от тези 100 ватовите. но там ще трябва да помислиш за релета. а за филипса нямам никакви наблюдения.УСПЕХФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
е да, но ще е с ксенон ефект докато види нощно време като е мокро как нищо не се вижда аз за това смених мойтеФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар