Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    проблем

    Здравейте! От няколко месеца карам Фиат Пунто 2000 г. Наистина е страхотна, но вчера ми светна лампата на хидравликата и волана се върти по-трудно от на Жигула. Не работи нито сити режима, нито като е изключен. Проблема е, че хидравликата е електрическа и не знам къде може да се оправи. Разбира се може да е и грешка на компютъра, но пак не знам как разбера. Благодаря ви предварително!)Колега коригирай заглавието.1.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно.Примери за лоши заглавия са:Помогнете ми, Заклещих се, Имам проблем, HELP: PROBLEM, ПОМОООЩ!!!!!!, Molqvi kajete ......., nqkoi znae li... и т.н.Пример за добри заглавия са:Проблем: Не мога да си отключа Tipo-то, Въпрос: как да си рестартирам ECU-то на Stilo-то, Link: Tipo/Tempra Workshop manual, RQ: DVD ePER Tipo и т.н. Модераторски екип на fiat-bg.org
    elx

    #2
    Re: проблем

    Philipaldi написа:
    Здравейте! От няколко месеца карам Фиат Пунто 2000 г. Наистина е страхотна, но вчера ми светна лампата на хидравликата и волана се върти по-трудно от на Жигула. Не работи нито сити режима, нито като е изключен. Проблема е, че хидравликата е електрическа и не знам къде може да се оправи. Разбира се може да е и грешка на компютъра, но пак не знам как разбера. Благодаря ви предварително!)
    Нино е твоя човек, който може да ти разясни малко повече относно системата.Провери в дизел раздела скоро имаше малко пояснения отново за мотора на сервото.Ако се разтърсиш може и цялата тема да намериш по твоя проблем.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

    Коментар

    Working...
    X