Какво ще кажете за пц в браво /брава /мареа това е от един италиански сайт и ми изглежда доста хуваво Мислех си затова, но когато за пръв път видях конзолата на колата се разубедих, но ето че има доста пролично направена такава и явно не е невъзможно.Това е сайтът http://www.gtcaraudio.com/ПС Пускам темата тук, а не в електорника защото повече хора ще я видят според мен.Колега, по тази логика форума щеше да има само един раздел и всички щяха да пишат в него за да го видят останалитеА защо не я пусна във всички раздели - не вярвам тогава някой да я пропусне.Темата ти не е за тук и я местя в раздела и.Освен това се дублира ...Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
PC в колата
Collapse
X
-
Има подобна тема, при това разработката е ок. Ама защо бе хора, защо????Аз стоя в колата по 60 мин/дневно максимум... Имам лаптоп, който изкарва по 3 часа на батерии и има 12 Волта > 220 Волта за колата...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
И аз се чудя и мая, кому е нужно подобно нещо... може би, ако някой си живее в колата... Има някакъв смисъл единствено ако обслужва по някакъв начин колата - демек да получавате информация за определни процеси в колата и чрез компютъра да ги променяте в някаква степен. Това в присъщо на по-нови и по-скъпи автомобили, не е приспособимо при нашите! Е... може да го използвате за навигация, но в крайна сметка един GPS ще ви излезе по-евтино и със сигурност ще работи по-добре.Темата е обсъждана неведнъж във форума, между другото...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
zavel написа:Еми това е едно много елегантно решение вместо да стърчат секви работи от таблото (гпс и т.н. ) Освен това си управляваш музиката и т.н. можеп да зяпнеш некой филм и така нататък. Като цяло си е готно.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар