Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

СТРАННО: Примигва таблото при натискане на педала на газта

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега аз имах подобен проблем само че не ми премигваше таблото ,а стоповете поразмърдах малко масите и готово оправи се и до днес да чукна на дърво нямам проблем.Това е от мен поздрави.
    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Колега на мен ми го правеше това със кабела на свещите.Провери кабелите от датчика на оборотомера да не е - щом зависи от оборотите това мигане Някаде да не ти окъсява точно този кабел?То всъщност може и да е от свещите - ако някаде опира някои кабел или от време на време получава утечка.Все пак оборотите на двигателя са свързани със тока към свещите-по големи обороти-по често се подава ток на всеки цилиндърНо пък ти си го проверил.
      FIAT TEMPRA 1.6 i.e.cat
      БМВ E39 520D

Коментар

последно ми идва като идея да подменя цялата кабелна обувка която е за - на таблото. друго не се сещам. не знам дали проблемът е свързан но като е студено и паля колата и на таблото почват да се появяват някакви странни символи, чертички и да се рестартира таблото. това докато върти стартера. но като запали си е ОК всичко. дано е свързано с предишния проблем и да се оправят едновременно, че вече се отчаях серизно
        Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
        182A4.000 IAW49F
        LPG - Lovato EasyFast
        ----------------------------
        "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Working...
        X