venioid написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фабрично CD за Браво/а, Мареа
Collapse
X
-
Никога не съм твърдял че съм светнат в електрониката - имам елементарни познания. И защо полагате толкова усилия да ме откажете от покупката - преценил съм че ме устройва цената, споделил съм във форума за съществуването на подобно устройство и всеки си решава дали си струва или не.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
venioid написа:Никога не съм твърдял че съм светнат в електрониката - имам елементарни познания. И защо полагате толкова усилия да ме откажете от покупката - преценил съм че ме устройва цената, споделил съм във форума за съществуването на подобно устройство и всеки си решава дали си струва или не.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Аз пробвах да сложа на моето стило http://www.xcarlink-bg.com/ но не тръгна не знам на другите фиати дали ще стане???
Коментар
-
Vladim написа:Както казах по-горе досега не съм чул някой от фабрично монтираните фиатски касетофони да свирят качествено. Отдавна направих избора за себе си, като единственият компромис бе визията. Свиква се, както с това да се носи панел За 240лв. можеш да си вземеш приличен плеър с USB вход. Парите са си твои, успех!Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:За качеството не съм съгласен с теб. На мен ми харесва качеството на оригиналния ми касетофон, и нямам намерение да си купувам някакъв китайски боклук и после да си троша главата с него. Дори да си смениш оригиналното аудио с друго, може да си купиш декоративен панел, който се монтира на мястото на оригиналното аудио, и в този панел се монтира друго авто-аудио със стандартна визия. По този начин не се налага да правиш компромис със визията. НО... темата не е за плюене по оригиналното аудио на ФИАТ, а за това , как да го използваме рационално - в случая как и какво устройство да си добавим, за да слушаме каквато музика ни харесва на нас. Тема от която се итересувам и аз, и не ми се четат мнения несвързани с темата.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Dido_Lyubenov написа:За качеството не съм съгласен с теб. На мен ми харесва качеството на оригиналния ми касетофон, и нямам намерение да си купувам някакъв китайски боклук и после да си троша главата с него. Дори да си смениш оригиналното аудио с друго, може да си купиш декоративен панел, който се монтира на мястото на оригиналното аудио, и в този панел се монтира друго авто-аудио със стандартна визия. По този начин не се налага да правиш компромис със визията. НО... темата не е за плюене по оригиналното аудио на ФИАТ, а за това , как да го използваме рационално - в случая как и какво устройство да си добавим, за да слушаме каквато музика ни харесва на нас. Тема от която се итересувам и аз, и не ми се четат мнения несвързани с темата.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Колеги, както написах по-горе, темата не е с каква музика да си сменя оригиналната, а как да слушам музика от CD на оригиналното аудио. По въпроса за качеството, може да се спори много, защото всеки си има предпочитания към музиката, а да не пропускаме и факта, че на Фиат не се монтира само един модел аудио. По тази причина смея да твърдя, че всякакви изказвания от рода "вземи си от битака нещо за 200 лв. и ще имаш CD", написани в тази тема са СПАМ, и не са полезни както за автора на темата, така и за тези, които се итересуваме от нея! О’К http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=25007Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Колеги, както написах по-горе, темата не е с каква музика да си сменя оригиналната, а как да слушам музика от CD на оригиналното аудио. По въпроса за качеството, може да се спори много, защото всеки си има предпочитания към музиката, а да не пропускаме и факта, че на Фиат не се монтира само един модел аудио. По тази причина смея да твърдя, че всякакви изказвания от рода "вземи си от битака нещо за 200 лв. и ще имаш CD", написани в тази тема са СПАМ, и не са полезни както за автора на темата, така и за тези, които се итересуваме от нея! О’К http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=25007Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:на Фиат не се монтира само един модел аудио.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
както бях писал лесно се вади изход за външен носител,аз лично съм го сложил пред скоросният лост и си ползвам дискмен с мп3.Звука който вади е нмого по добър от радиото и касетка.На предишната мареа радиото ми беше 182М , дискмена беше съштия ама радиото си неможе.Дори на пръв поглед като го отвори и лаик би видял огромната разлика.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар