Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фабрично CD за Браво/а, Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

simeon3000 написа:
    nasty написа:
    ...Още се чуда с приставка в запалката ли или нещо др да обурудвам мареа-та и да видя как е звука
    Преди няколко месеца имаше тема, в която някой беше направил стерео вход директно на платката във фабр. радио, изведен с жак отвън, културна работа. Ще взема да я изровя някой ден.
    Това е най - добрия вариант, но какво CD мислиш да ползваш ?
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

хех отказвам са значи За автора на темата - бре по луксозните коли с по 7-9-10 колони си имат изолация сметнато е - ама тва са висок клас коли.98 на автомивка като бачках на една ескласа касетка като пуснахме и не беше силно на затворени врати без тбас туба ми напълни душата как свиреше.
      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
        Това е най - добрия вариант, но какво CD мислиш да ползваш ?
        CD плеър, MP3 плеър, лаптоп, уредба, уокмен и изобщо всичко, което има изход, може да се ползва за източник на музиката. Ето я темата, за която говорех. Макар че е доста лаконичен колегата и не предложил никакви схеми, става ясно че може да се направи. Надали ще е проблем за някой, който разбира от електроника.
        Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Такова не бях виждал.
          Прикачени файлове
          Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

Решението е това - http://www.bb-nutrition.com/xcarlink/. Аз смятам да го купя - радиото ми поддържа чейнджър, свири добре, и най важното ще ми работят копчетата на волана. Купих някакакъв Панасоник за около 200 лв и го подарих на баща ми на другия ден - свиреше отвратително (по моите стандарти - все пак съм музикант).Сега съм с Блаупункт, вади много добър звук, но ме дразни дизайна му и е доста капризен към дисковете.ФМ трансмитерите са удобни, но са голям компромис с качеството на звука. За мен това изделие е идеалния вариант - спирам да се занимавам с глупави дискове и да разнасям панели.
            Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
            Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
            Ex: Marea 2.4 JTD 2000
            Ex: Brava 1.6 1997
            Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

venioid написа:
              Решението е това - http://www.bb-nutrition.com/xcarlink/. Аз смятам да го купя - радиото ми поддържа чейнджър, свири добре, и най важното ще ми работят копчетата на волана. Купих някакакъв Панасоник за около 200 лв и го подарих на баща ми на другия ден - свиреше отвратително (по моите стандарти - все пак съм музикант).Сега съм с Блаупункт, вади много добър звук, но ме дразни дизайна му и е доста капризен към дисковете.ФМ трансмитерите са удобни, но са голям компромис с качеството на звука. За мен това изделие е идеалния вариант - спирам да се занимавам с глупави дискове и да разнасям панели.
              Ми като го купиш драсни 1 ред как е.И станало ли е ,че на сайта за мареа не пише...и 240лв е добра цена мисля...

Коментар

nasty написа:
                ...и 240лв е добра цена мисля...
                Стига де, вътре надали има части за повече от 10-20 лв., аз ще изчакам да го пуснат китайците
                Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

nasty написа:
                  Ми като го купиш драсни 1 ред как е.И станало ли е ,че на сайта за мареа не пише...и 240лв е добра цена мисля...
                  А според мен е кошмарно скъпо! Това не трябва да струва повече от 20лв.
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

бре в форума на алфа - един го даваше за 400 заради тва казвам ,че е добра цена То важното е да свири така както казват

Коментар

nasty написа:
                      бре в форума на алфа - един го даваше за 400 заради тва казвам ,че е добра цена То важното е да свири така както казват
                      Пак казвам, че реалната цена на това устройство е не повече от 20лв! В него има четец на карти, декодер, контролер...

Коментар

Производствената му цена навярно е по-ниска от 20 лв...Но от друга страна какво има в едно CD за 200 лв.? Отворих моя Блаупункт и какво намирам вътре - оптика, на която производителя го е досрамяло да си напише името, (само страната, която и без това знаем коя е), и която изглежда в пъти по-зле от записвачка LITE-ON за 25 лв, DAC по-смешен и от на преносима MP3-ка за 20 лв., грозни спойки и шаси от ламарина за бирени капачки. Надписът BLAUPUNKT отвън обаче изглежда чудесно. И никой не коментира цената. По тази логика какво има в един дебитомер, та струва 500 лв? Който го е отварял знае - термистори за левче в тръба за стотинки. И на мен ми се виждат много 240 лв, но мисля че ще ми върши работа и ще си го купя.

Коментар

venioid написа:
                          Производствената му цена навярно е по-ниска от 20 лв...Но от друга страна какво има в едно CD за 200 лв.? Отворих моя Блаупункт и какво намирам вътре - оптика, на която производителя го е досрамяло да си напише името, (само страната, която и без това знаем коя е), и която изглежда в пъти по-зле от записвачка LITE-ON за 25 лв, DAC по-смешен и от на преносима MP3-ка за 20 лв., грозни спойки и шаси от ламарина за бирени капачки. Надписът BLAUPUNKT отвън обаче изглежда чудесно. И никой не коментира цената. По тази логика какво има в един дебитомер, та струва 500 лв? Който го отварял знае - термистори за левче в тръба за стотинки. И на мен ми се виждат много 240 лв, но мисля че ще ми върши работа и ще си го купя.

Коментар

Абе аз кат съ замисля - по-добре едно Елите - DVD-DivX плеър с USB вход - разпаря се, маха се захранването и оптиката, наглася се правилното захранване на останалия чарк и си имаш квот ти кефне - дивхика, мепе3е, дивиди и още камара щуротии... Ама тая идея не я казвайте на жените
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                              Абе аз кат съ замисля - по-добре едно Елите - DVD-DivX плеър с USB вход - разпаря се, маха се захранването и оптиката, наглася се правилното захранване на останалия чарк и си имаш квот ти кефне - дивхика, мепе3е, дивиди и още камара щуротии... Ама тая идея не я казвайте на жените

Коментар

За мен най-съблазнителната функция на това устройство е възможността да се управлява чрез бутоните на волана - след смяната на фабричното радио много страдах че спряха да работят. А аз твърдо съм решил да ги ползвам - много са удобни. В тояга ми предложиха решение за настоящата музика, но доста по-скъпо, и засега единствания по-евтин вариант е този.

Коментар

Working...
                                X