Здравейте колеги.Ето,че мои познати се сдобиха с Брава и съм радостен,защото дълго време ги разубеждавах да не взимат поло и точно се отказах,и.....Вече карат брава 1,8.Понеже собственика всъщност е собственичка и не разбира много от коли,но ми сподели за следният проблем:Фаровете (светлината на фаровете) претрепервали и това се забелязвало,когато имало кола отпред(респективно преграда).Чудя се на какво може да се дължи това и според мен е на промяна на напрежението.Какво може да промени напрежението,освен включване на перката на радиатора или някой друг силен консуматор?Имате ли някакви идеи от какво може да е проблема(ако въобще има такъв)?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Треперене на светлините.
Collapse
X
-
Т.нар "треперене" е от луфтове по самия фар. Сглобката на рефлектора към корпуса или фасунката към рефлектора имат луфт. Няма друг вариант освен ако не е ксенон, но лампа с нажежаема жичка има голяма инертност и не може да "трепери", освен ако не е много слаба примерно 20 вата и е пусната на променливо полупериодно изправено напрежение да речем на 25 херца.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар