Искам да попитам колко вата са фабричните тонколни на Фиат Брава 1.6 16V 96 г.?Имам два басьора на предните врати и по две пищялки отзад и отпред.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фабрични тонколони
Collapse
X
-
Има задни и си ми работят, явно при всяка модификация е различно. От cd-playera мога да избирам коя тонколона да работи и така като пусна само предните и после само задните (без басьорите на вратите) ми се струва, че задните са по-силни.За това и питам кои по колко вата са, че няма от къде да разбера.Че тия на вратите много малко ватове са, мислех че са повече.Фиат Брава 1.6 16v 103к.с.
Коментар
-
Мисля си, че зависи от радиото аз имам 2 вида едното е от брава 97’ и нямаше отзад говорители а също и пищялки отпред защото радиото е двуканалноно кабели си бяха вкарани за всички говорители, другото на бравото 96’ е 4 канално с управление за цд и си има и предни и задни, задните са 20В, 4 ома ако не се лъжа.bravа jtd 105
Коментар
-
за да не отварям нова тема, ще "съживя" тази. колата е брава.значи, въпроса е следният - сложих си хубави елипси във вратите, но след още ъпгрейдване на задната линия и баса в багажника, започнах да искам още по-добро качество на звука. и сега малко ме дразни, че пищялките ми звучат изпод краката и отзад във врата... а искам да ми звучат както трябва - да ползвам оригиналните джобове за пищялки на таблото. аз нямам говорители там, дори не съм сигурен че имам и кабели. но според упътването на бравата, говорителите в таблото за вързани за кабела на говорителите във вратите.... което ми е доста странно. но ако се окаже, че имам кабели там, и си купя само пищялки, това няма ли да прецака нещо по токовете, по съпротивленията, и да не звучи правилно? или просто да не се занимавам с глупости и да си купя компонентна системка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар