Какво е това нещо намира се до лампата на тавана на пунто 97 г. има малко червена лампичка и копче което е навътре и може да се натиска само с нещо остро като химикал например, а като го натисна лампата започва да мига на интервали като го натисна пак и лампата спира да мига, а до него има черна сферичка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво е това до лампата на тавана?
Collapse
X
-
Re: какво е това
Владимир Митков Стоянов написа:Какво е това нещо намира се до лампата на тавана на пунто 97 г. има малко червена лампичка и копче което е навътре и може да се натиска само с нещо остро като химикал например, а като го натисна лампата започва да мига на интервали като го натисна пак и лампата спира да мига, а до него има черна сферичкаFIAT DUCATO 2.3 JTD 03'
-
Re: Какво е това до лампата на тавана?
Владимир Митков Стоянов написа:Какво е това нещо намира се до лампата на тавана на пунто 97 г. има малко червена лампичка и копче което е навътре и може да се натиска само с нещо остро като химикал например, а като го натисна лампата започва да мига на интервали като го натисна пак и лампата спира да мига, а до него има черна сферичкаFiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.
Коментар
-
Тази сферичка не е ли PIR detector ? А с това дето като го натиснеш и ти мига лампичката не си грай, че ще си прецакаш алармата ако незнаеш какво точно правиш. Иди на този линк http://www.fiat-bg.org/Downloads/Books/Punto/ и си изтегли упътването, ще ти е от голяма полза.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
ама нещо ми е много интересно защото аз нямам фабрична аларма а нямам и по принцип аларма а колата я имама вече година и чак оня ден забележих тва нещо гледах в книжката и нищо по особено не пише за това вазможно ли е колата да имала аларма (фабрична) и да е махнатаFiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
Alfa Romeo 146 1.9 JTD
Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
Alfa Romeo 155 2.0 8V
Коментар
-
Според мен е имала, а може би и още има, но е изключена. Трябва да има някъде (най-вероятно при бушоните) едно малко кръгло секретно ключе от което се изключва алармата и остава само централното да работи.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Според мен е имала, а може би и още има, но е изключена. Трябва да има някъде (най-вероятно при бушоните) едно малко кръгло секретно ключе от което се изключва алармата и остава само централното да работи.Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Владимир Митков Стоянов написа:ама нещо ми е много интересно защото аз нямам фабрична аларма а нямам и по принцип аларма а колата я имама вече година и чак оня ден забележих тва нещо гледах в книжката и нищо по особено не пише за това вазможно ли е колата да имала аларма (фабрична) и да е махнатаFiat Uno 1.1 60SX 92г.
Коментар
-
Ами този бутон за програмиране, каква работа му върши, само за запаметяване на нов ключ ли ? На Марийка от такъв бутон се избират и разни опций за алармата... Просто ми е интересно да знам, затова питам.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Владимир Митков Стоянов написа:само че относно това дето каза колегата FiFo за дистанционните аз имам вградено дистанционно за централното в единия от ключовете това от зна4ение ли е ???
Коментар
-
Владимир Митков Стоянов написа:само че относно това дето каза колегата FiFo за дистанционните аз имам вградено дистанционно за централното в единия от ключовете това от зна4ение ли е ???Аз казах дистанционно защото при мен на Уно-то е отделно от ключа, а ето че при теб е вградено в ключа.Именно то трябва да ти командва централното щом нямаш аларма.Работи ли ти.
Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
Коментар
-
тои работи ама не е в мен защотот колата до скоро беше в гърция маика ми я караше и ключа остана в нея само ме интересува дали мога някъде да си направя такаъв ключ защото на моя има една гумичка на копчето за централното която е изгнила от използване и не винаги успява да се натисне копчетоFiat Punto 1.2 75 ELX-Forever
Alfa Romeo 146 1.9 JTD
Fiat Bravo 1.6 16v SX-Ex
Alfa Romeo 155 2.0 8V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар