Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на темп. датчик на Пунто?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на темп. датчик на Пунто?

Трудна ли е за смяна температурния датчик на ДВГ на мойто Пунто ? /и колко датчика за темп на ДВГ има един на ДВГ и един на таблото ли!?/ Искам да го сменя защото имам чуството че темп. нещо не как трябва на колата като загрее бачка по зле отколкото студена!
    Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
    Втората......пак същата!
    (_-_)______////_______(_-_)
    Punto75-Вече на жената!
    Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Re: Смяна на темп. датчик на Пунто?

Punto75MPI написа:
    Трудна ли е за смяна температурния датчик на ДВГ на мойто Пунто ? /и колко датчика за темп на ДВГ има един на ДВГ и един на таблото ли!?/ Искам да го сменя защото имам чуството че темп. нещо не как трябва на колата като загрее бачка по зле отколкото студена!
    Щом имаш такива съмнения, това е датчика който се намира под свеща на 1-ви цилиндър, с два извода , лесно се развива, но трябва да се бърза при поставянето за да не изтече антифриз!Този датчик не става от друго Пунто, той е само за Пунто 75 !!!Виж в сайта до подписа ми, оригинален номер 46449499 , прилича на другите, но има различна характеристика!

Коментар

Мерси Хит-ко! И като го сваля , веднага ли потича антифриз?!?!, ако е сложно понеже от скоро пипам по колана ще си я откарам в сервиз!
      Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
      Втората......пак същата!
      (_-_)______////_______(_-_)
      Punto75-Вече на жената!
      Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Working...
      X