Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Странен проблем с 3 различни CD-та

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблема се оказа в самите МР3-ки. Всички МР3-ки които прескачаха се оказаха с променлив битрейт. Явно софтуера на плеърите е скапан и не ги чете правилно. След като си изтеглих песни с постоянен битрейт 192Kbps проблема изчезна
    Fiat Brava 1.4 97

Коментар

Тоя проблем с прескачането го имам и аз. Плеърът е елит и слушам всичко на флашка 2 гигабайта. Когато започнат да прескачат песните рестартирам сд-то и проблемът изчезва. Но след няколко дни пак се появява, а песните ми са с постоянен битрейт. Просто повече никога елит!
      "Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/

Fiat Tempra 1.9 TDs
      Subaru Legacy 2.0i

Коментар

Точно и аз щях да пиша за променливия битрейт ... един приятел имаше Neo с такава карта и си нямате представа колко стотин различни MP3-ки пускахме докато разберем защо не работи п.п. Да кажеш, че blaupunkt е кофти марка е голяма грешка защото имам Blaupunkt и Pioneer и блаупункта е пъти пред pioneer-a ... блаупункта е купен мин. година за 420 лв, а pioneer-а по-миналата за около 300 ... вярно, че има голяма разлика, но ако се качиш в колата ми да чуеш качество и да видиш как 1 път не е прескочил, не се бави и има адски много екстри (+4096 цвята на осветлението на дисплея) ще разбереш, че не си прав Просто си намерил някой евтин боклук на блаупункт От най-ниския клас (такива имат и Sony, Pioneer - за алпин - не мисля, Kenwood - може би )сори за оффа

Коментар

kiler_4o написа:
          Точно и аз щях да пиша за променливия битрейт ... един приятел имаше Neo с такава карта и си нямате представа колко стотин различни MP3-ки пускахме докато разберем защо не работи п.п. Да кажеш, че blaupunkt е кофти марка е голяма грешка защото имам Blaupunkt и Pioneer и блаупункта е пъти пред pioneer-a ... блаупункта е купен мин. година за 420 лв, а pioneer-а по-миналата за около 300 ... вярно, че има голяма разлика, но ако се качиш в колата ми да чуеш качество и да видиш как 1 път не е прескочил, не се бави и има адски много екстри (+4096 цвята на осветлението на дисплея) ще разбереш, че не си прав Просто си намерил някой евтин боклук на блаупункт От най-ниския клас (такива имат и Sony, Pioneer - за алпин - не мисля, Kenwood - може би )сори за оффа
          Да неправилно съм се изразил, като съм обобщил, че и blaupunkt е кофти марка. По скоро модела е кофти явно. Защото струва 169лв и има слот за мемори карта.... а от другите по известни марки, такива с слотове за USB започват от 220-230лв най-евтините. Но след като проблема е решен съм доволен. иначе при плейване на CD blaupunkt-а е идеален за сега, няма никакви прескачания дори при сериозни неравности по пътя
          Fiat Brava 1.4 97

Коментар

Working...
          X