Колеги здравейте. Имам един такъв проблем. На 3 автомобила с 3 различни плеъра, се появява един много смотан проблем. А той се изразява в следното:Плеърите са някакви кофти марки - Neo, Elite и blaupunkt. Като последния е най-скъп. И 3те са горе долу нови и са с четец за SD/MMC мемори карти.Но и при 3те се появява този проблем, когато възпроизвеждат МР3-ки от мемори картата отначало всичко е ОК, но след няколко дена слушане на тези МР3-ки, плеърите започват да прескачат някои песни. Тръгва МР3-ката и след няколко секунди се прехвърля на следващата. Някои пък ги изпълнява до средата и сменя на следващата, някои до 1вата минута а някои си ги плейва целите Т.Е. плейва и си ги сменя когато и от където иска безразборно. Това го прави само на МР3ки от мемори картата, (и трите плеъра са с различни мемори карти). При възпроизвеждане от дискове няма такъв проблем.Интересното е, че се получава така и при 3те и за това си мисля, това да не е някаква екстра мамка му.
Да не е активирано нещо, че да прави така.И тъпото е, че като плейне песен и я прескочи след 30тата сек да речем, като я върна пак стига до 30тата сек и пуска следващата. А когато си избера директно файла (имам такава функция File Search) си плейва цялата песен.
Абе, че са боклуци боклуци са ма и 3те са почти нови и на 3те го прави тоя номер....... Нямам активарано нещо като рандом или тем подобни. В чудо се видях вече, и в служебната, и в мойта и в на баща ми колата същия х*й. Все едно мемори картата USBто не могат да се ползват
, а пък аз заради тази екстра ги взех.

Коментар