Колеги здравейте. Имам един такъв проблем. На 3 автомобила с 3 различни плеъра, се появява един много смотан проблем. А той се изразява в следното:Плеърите са някакви кофти марки - Neo, Elite и blaupunkt. Като последния е най-скъп. И 3те са горе долу нови и са с четец за SD/MMC мемори карти.Но и при 3те се появява този проблем, когато възпроизвеждат МР3-ки от мемори картата отначало всичко е ОК, но след няколко дена слушане на тези МР3-ки, плеърите започват да прескачат някои песни. Тръгва МР3-ката и след няколко секунди се прехвърля на следващата. Някои пък ги изпълнява до средата и сменя на следващата, някои до 1вата минута а някои си ги плейва целите Т.Е. плейва и си ги сменя когато и от където иска безразборно. Това го прави само на МР3ки от мемори картата, (и трите плеъра са с различни мемори карти). При възпроизвеждане от дискове няма такъв проблем.Интересното е, че се получава така и при 3те и за това си мисля, това да не е някаква екстра мамка му. Да не е активирано нещо, че да прави така.И тъпото е, че като плейне песен и я прескочи след 30тата сек да речем, като я върна пак стига до 30тата сек и пуска следващата. А когато си избера директно файла (имам такава функция File Search) си плейва цялата песен. Абе, че са боклуци боклуци са ма и 3те са почти нови и на 3те го прави тоя номер....... Нямам активарано нещо като рандом или тем подобни. В чудо се видях вече, и в служебната, и в мойта и в на баща ми колата същия х*й. Все едно мемори картата USBто не могат да се ползват , а пък аз заради тази екстра ги взех.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен проблем с 3 различни CD-та
Collapse
X
-
не си сам . Моито NEO 9600 ги правеше доскоро тия номера,само че на USB.Казвам доскоро,защото спрях да се тревожа за това.Преди семица взе да не отразява флашката изобщо или,ако тръгне,по някое време забива и...resetУтре ще го нося в сервиза,щото е с Гаранция :D ...п.с.-купих си нов акумулатор понеже стария умираше,ако не карам ден-два.Сега пак е така(с VARTA на 1 месец).Моя приятел дето гледа електрото рече``откачи евробуксата на тва менте и се раждаш``ако чуеш нещо ново-пиши,че гледам има и SONY с USB===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
-
Re: Странен проблем с 3 различни CD-та
lunafiatik написа:Колеги здравейте. Имам един такъв проблем. На 3 автомобила с 3 различни плеъра, се появява един много смотан проблем. А той се изразява в следното:Плеърите са някакви кофти марки - Neo, Elite и blaupunkt. Като последния е най-скъп. И 3те са горе долу нови и са с четец за SD/MMC мемори карти.Но и при 3те се появява този проблем, когато възпроизвеждат МР3-ки от мемори картата отначало всичко е ОК, но след няколко дена слушане на тези МР3-ки, плеърите започват да прескачат някои песни. Тръгва МР3-ката и след няколко секунди се прехвърля на следващата. Някои пък ги изпълнява до средата и сменя на следващата, някои до 1вата минута а някои си ги плейва целите Т.Е. плейва и си ги сменя когато и от където иска безразборно. Това го прави само на МР3ки от мемори картата, (и трите плеъра са с различни мемори карти). При възпроизвеждане от дискове няма такъв проблем.Интересното е, че се получава така и при 3те и за това си мисля, това да не е някаква екстра мамка му. Да не е активирано нещо, че да прави така.И тъпото е, че като плейне песен и я прескочи след 30тата сек да речем, като я върна пак стига до 30тата сек и пуска следващата. А когато си избера директно файла (имам такава функция File Search) си плейва цялата песен. Абе, че са боклуци боклуци са ма и 3те са почти нови и на 3те го прави тоя номер....... Нямам активарано нещо като рандом или тем подобни. В чудо се видях вече, и в служебната, и в мойта и в на баща ми колата същия х*й. Все едно мемори картата USBто не могат да се ползват , а пък аз заради тази екстра ги взех.
Коментар
-
dzvera написа:Твойто Нео свири ли на диск,че с мойто забравям коя песен слушам.Airfan написа:Прощавайте, че ще ви спамна, но да кажеш, че Блаупункт е кофти марка....просто съм шокиран!Fiat Brava 1.4 97
Коментар
-
Днес занесох Нео-то в Техномаркет.`Специалиста` в сервиза каза,че `всеки втори с НЕО се оплаква,че изтощават акумулатора,но това е невъзможно,защото`...бла-бла-бла.......... някой от вас,колеги,има ли мнение по въпроса? [/url]===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
-
dzver: Лесно се доказва, дали NEO-то ти изтощава акумулатора ти - на изгасена кола, както стои пред блока или в гаража ти се мери консумацият с вклюено NEO и след това се изключва (махаш захранващите кабели към NEO-то) и пак мериш консумацията. Ако разликата е драстична - значи НЕО-то наистина цеди тока.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
1115 написа:Принципно флаш картите имат доста малък ресурс за запис и ако цд_то пише по-някакъв начин върхъ тях ги скапва. Принципно няма какво да пише ама знам ли?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар