Трябва ми нов компютър на фиат пунто 2001, 1.2, бензин.Моля, ако някой може да ми даде някаква информация затова как и откъде може да се намери втора употреба.Предварително мерси.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся компютър втора употреба за фиат пунто
Collapse
X
-
И моя даде фира в чет. на пунто 1.1.От прословутата Дупница съм.Намериха ми го за половин час-стуваше ми 200лв.За монтажа минах гратис-позат уж! Убеди ме ,че тънко ми взима,но дали е така, не знам как вървят.Болен на креват се оправя.Утре мога да питам,щото сервиза му е в завода дето бачкам.Телефона е 0899222003-Марио, но рядко го вдига.Пробвай се-успех!
Коментар
-
ами обиколихме всички възможни майстори навсякаде и в краина сметка се оказа `че причината е компютъра.вапросната кола я купихме от дупница,2 цилиндъра от 4 работят,компютъра не подава сигнал.всички казват че може да се намери 2 употреба но нямам идея каде да тарся.мерси на всички които са ми отговорилиspesso vado a piedi
Коментар
-
Пробвай да потърсиш при "италианеца",по Симеон, ако не както kluchar казва- Англия http://cgi.ebay.de/Fiat-Punto-1-2-EC...sid=p1638.m122Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
188A400 е с Marelli IAW.59F или така наречения хибриден компютър. Не си играй да търсиш втора употреба, понеже не е ясно дори и да намериш дали някои ще успее да ти го подкара. А относно дефекта това им е проблема, при мен имам два такива който работят на по два цилиндъра. Поръчвай нов.LANCIA Dedra 1.6 835A1.000
Коментар
-
колата така я взехме,много здраво ни излагаха!един майстор ни каза че ако се намери втора употреба мойе да се направи,да се махне вразката на комп. със запалването (не знам точно как се казва) и да стане добре.наистина ли не става с комп. 2 употреба?хора благодаря ви много че се отзовавате,отчаяни сме!spesso vado a piedi
Коментар
-
здр и от мен
Ами само едно мога да кажа 500-600 лева рециклиран от италия в Александър ауто а нов е 1200 лева и сигурни ли сте 4е е компа щото и аз имам са6то пунто и не6те6е да пали и много маистори казаваха 4е е това компа за карах я в са6тия магазин и сервиз и се оказаха вайни да4ици а не коп и за малко да сваля раоте6 комп и да дам 600 лева за друг този магазин се намира на бул В.Левски като трагне6 от сто4на гара посока паметника левски на агала на една пресе4ка е като се кара бавно се вижда в дясноФиат Пунто 1.2 8в 60 кончета
Коментар
-
Тоя ком не може ли да се отвори и да се видят дали драверните транзистори не са изгорели и да се сменят (или на инжекторите или на бобините)? Тоя фиат да не е с две бобини и едната да е изгоряла та затова да работи на два цилиндъра?Вземи върви при някой който знае какво е осцилоскоп че да види кой сигнал точно няма и да се види какво да се прави... все пак преди да купиш нов комп нищо не пречи да се отвори стария.Brava 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар