Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся компютър втора употреба за фиат пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся компютър втора употреба за фиат пунто

Трябва ми нов компютър на фиат пунто 2001, 1.2, бензин.Моля, ако някой може да ми даде някаква информация затова как и откъде може да се намери втора употреба.Предварително мерси.
    spesso vado a piedi

ECU

таковане що тук няма1.2 са с един модел кадето не се намира никаде а и не се отремонтирва много трябва да е от някое строшено а и той трябва де е с ключове и Имобилайзер иначе нищо не става може от АНГЛИЯ но пак са без ключове какво му е на стария
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Както е попитал kluchar какво му е на стария? Защото стария може да се изпрати в Италияза ремонт, а пък за нов попитай при официалния вносител.
      FIAT PUNTO 1.7 TD
      CITROEN XSARA 1.8 16V VTS EXCLUSIVE

Коментар

И моя даде фира в чет. на пунто 1.1.От прословутата Дупница съм.Намериха ми го за половин час-стуваше ми 200лв.За монтажа минах гратис-позат уж! Убеди ме ,че тънко ми взима,но дали е така, не знам как вървят.Болен на креват се оправя.Утре мога да питам,щото сервиза му е в завода дето бачкам.Телефона е 0899222003-Марио, но рядко го вдига.Пробвай се-успех!

Коментар

ами обиколихме всички възможни майстори навсякаде и в краина сметка се оказа `че причината е компютъра.вапросната кола я купихме от дупница,2 цилиндъра от 4 работят,компютъра не подава сигнал.всички казват че може да се намери 2 употреба но нямам идея каде да тарся.мерси на всички които са ми отговорили
          spesso vado a piedi

Коментар

А какъв е точно модела на компютъра. Или номера на ДВГ-то.
            Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

фиат пунто

не мога да кажа какъв е точно компютъра,но ни казаха по кои данни се търси.Рам и номер на двигателя. Мога да дам номера на двигателя 188А4000не се бях изразила точно.по-добре е ако компютъра е втора употреба.мерси много
              spesso vado a piedi

Коментар

Пробвай да потърсиш при "италианеца",по Симеон, ако не както kluchar казва- Англия http://cgi.ebay.de/Fiat-Punto-1-2-EC...sid=p1638.m122
                Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

188A400 е с Marelli IAW.59F или така наречения хибриден компютър. Не си играй да търсиш втора употреба, понеже не е ясно дори и да намериш дали някои ще успее да ти го подкара. А относно дефекта това им е проблема, при мен имам два такива който работят на по два цилиндъра. Поръчвай нов.
                  LANCIA Dedra 1.6 835A1.000

Коментар

Колата така ли я взехте с неработещи 2 цилиндъра, или после се прецака?

Коментар

колата така я взехме,много здраво ни излагаха!един майстор ни каза че ако се намери втора употреба мойе да се направи,да се махне вразката на комп. със запалването (не знам точно как се казва) и да стане добре.наистина ли не става с комп. 2 употреба?хора благодаря ви много че се отзовавате,отчаяни сме!
                      spesso vado a piedi

Коментар

здр и от мен

Ами само едно мога да кажа 500-600 лева рециклиран от италия в Александър ауто а нов е 1200 лева и сигурни ли сте 4е е компа щото и аз имам са6то пунто и не6те6е да пали и много маистори казаваха 4е е това компа за карах я в са6тия магазин и сервиз и се оказаха вайни да4ици а не коп и за малко да сваля раоте6 комп и да дам 600 лева за друг този магазин се намира на бул В.Левски като трагне6 от сто4на гара посока паметника левски на агала на една пресе4ка е като се кара бавно се вижда в дясно
                        Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

Тоя ком не може ли да се отвори и да се видят дали драверните транзистори не са изгорели и да се сменят (или на инжекторите или на бобините)? Тоя фиат да не е с две бобини и едната да е изгоряла та затова да работи на два цилиндъра?Вземи върви при някой който знае какво е осцилоскоп че да види кой сигнал точно няма и да се види какво да се прави... все пак преди да купиш нов комп нищо не пречи да се отвори стария.
                          Brava 1.6 16v

Коментар

този въпросният маистор ни каза че този комп. няма как да се отваря и да се прави нещо,не бил като старите ком. които могат да се поправят и че стане ли нещо трябва нов.вече не знам дали изобщо има хора които разбират?!!?
                            spesso vado a piedi

Коментар

виж телефона на Бобоима го в Сервизи/Магазинизвъниш, обяснявашщом се хваща Еърбег централи да прави, може и това да оправи
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                              X