Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

имам ли ECU?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

имам ли ECU?

как мога да разбера дали имам бордови компютър(ECU).Колата ми е фиат пунто 1.7ТД 97г.
    FIAT PUNTO 1,7TD ELX

Бордови компютър и ЕКУ за две различни неща доколкото знам.
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

ECU имаш , борд не освен ако е няква поръчкова но ако имш борд ще се вижда на таблото
      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
      FIAT БРАВО 1.2 16v
      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

аха.добре каде се намира това ЕКУ и като фухкци какво точно изпълниава.и евентуално ако можете да ми препоръчате някои сервиз за диагностика на дизел.мерси предварително
        FIAT PUNTO 1,7TD ELX

Коментар

До колкото ми е известно такова чудо на този двигател няма, освен ако не е някаква специална модефикация.
          Fiat Punto 1.7TD
          Mazda 626 2.0
          Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

FaceLess написа:
            До колкото ми е известно такова чудо на този двигател няма, освен ако не е някаква специална модефикация.
            ECU = "Electronic Control Unit" или на български - електронен модул за управление. Със сигурност има и то вероятно няколко. Един за двигателя - регулира горивния процес и следи за проблеми свързани с него, ABS ако има, за него е друго ECU, за ел. стъкла е друго ECU и т.н.т.
            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
            X