ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електронен километраж - свети слабо !
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Така е при всички. От горната страна над въздуховода в таблото има каналче в което влиза стърщашата част на на пластмасата.А истинската щипка е отдолу - за да се отвори долната трябва леко да се повдигне нагоре. Доста по леко отколкото ако се дърпа надолу за да се отвори отгоре.И по двата начина съм го отварял и ми се струва че правилният е отдолу.А и вече таблото го свалям със завързани очи И моята горна част на конзолата на волана е поиздрана - май ако не се махне надраскването е сигурно. Сега подлагам вече един вестник ама късно ...
Коментар
-
ilkor написа:Полесно излиза ако се свали горната кора на конзолата с волана но за целта трябва първо да се свали целия волан. С малко повече въртене обаче излиза и без това.
Коментар
-
Ами същата трябва да е. Нали от един калъп ги вадят Ако отварям пак ще снимам.При мен нещата стават по лесно тъй като разлепих въздуховода от пластмасата. Сега той си се държи на една пружина отгоре и винтчето отдолу при бушоните.Иначе с тази стърчащата тръба назад като за първи път си е игра
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар