Здравейте колеги, Имам едно питане относно разкодиране на радио AD 185 H, тъй като колегата Disturbed има такова, което аз желая да закупя, но радиото няма код. Ето и цитат от неговата тема: "Колеги, имам въпрос! Оказа се че касетофона е този "готения". Обаче като дам на контакт иска код, а аз го нямам. Би трябвало да седи на 1 карта доколкото разбрах, обаче картата is missing : Има ли начин да си го подкара колегата Kemaloff, защото ако неможе без тоя код няма смисъл да си го купува. Става въпрос за този касетофон - "
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разкодиране на радио
Collapse
X
-
1115 написа:Roko написа:Сори за оффтопика, но това от снимката е модел AD 182 H!Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Та, получи се следния проблем:Бяха ми казали, че радиото е без код, но след изключване на захранването, отказа да работи. Четох в книжката и там, доколкото разбрах, пише, че ако има код, следва да ми се появи надписа "code" и да ми даде възможност да въведа такъв. В моя случай се появява надписа "safe" и нататък нищо...Какво се очаква да направя в този случай?Има ли шанс, без да искам да съм го кодирал и сега да се налага разкодиране?Помагайте, че тая електроника за два-три дни успя да ми вземе здравето...П.П. пиша в тази тема, за да не отварям нови, за което се извинявам на колегата!Shit happens, sometimes...
Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
Marea 1.8 HLX - червена като аватара
Коментар
-
Никой ли не се е сблъсквал с подобен проблем?Знаете ли къде могат да ми разкодират радиото, че все още се опитвам да запазя оригиналния вид на таблото, но ако проблемите продължат, ще си сложа цд-то от предишната кола?Shit happens, sometimes...
Коментар
-
остави го да работи и след време ще излезе CODE или ---- заключил се е после може да се види кода / от вътре/ и да се въведеShit happens, sometimes...
Коментар
-
Ахам, и аз така си помислих, май ще се ориентирам към смяна... Съвсем скоро ще Ви попитам откъде се купуват грозните прастмасови преходници?То таблото си е яка работа, ама все пак, в 21-ви век живеем, касетките са малко демоде, дори в случая, когато имам няколко стотин висящи...Абе, малко ми е неловко сега като си карам колата без никакво озвучаване, но пък от друга страна, чувам мотора...Предпочитам варианта в който си оправям радиото и си пускам дискове през адапторна касета, но ако тази система иска твърде много пари, ще пожертвам изгледа за сметка на наличната техника, а на финала ще си карам на тихо, щото е ясно, че музика не се слуша в кола...упс, това е аудиофилски, а не автомобилен разговор...Shit happens, sometimes...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар