Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разкодиране на радио

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разкодиране на радио

Здравейте колеги, Имам едно питане относно разкодиране на радио AD 185 H, тъй като колегата Disturbed има такова, което аз желая да закупя, но радиото няма код. Ето и цитат от неговата тема: "Колеги, имам въпрос! Оказа се че касетофона е този "готения". Обаче като дам на контакт иска код, а аз го нямам. Би трябвало да седи на 1 карта доколкото разбрах, обаче картата is missing : Има ли начин да си го подкара колегата Kemaloff, защото ако неможе без тоя код няма смисъл да си го купува. Става въпрос за този касетофон - "
    Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
    Chevrolet Aveo

единия вариант е с генератор на кодв интернет има разни програмидругия начин е при някой, който се занимава с товано сигурно ще струва поне 10-20 леватака доста ще скочи цената на въпросния касетофон
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Питай Ключара той им знае цаката
      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Сори за оффтопика, но това от снимката е модел AD 182 H!
        Space Star 1.9 DID

Коментар

15лв е разкодирането при мен и става за 10мин. незнам как са цените по вашия краи :D
          FIAT BARCHETA 1.8 16V 2003G.CHRYSLER 300C 2008G.

Коментар

Roko написа:
            Мисля че си в грешка. Аз имам AD 182 H и той е с врътка. В същност не съм 100% сигърен, защото мойто е Н2.

Коментар

1115 написа:
              Roko написа:
              Мисля че си в грешка. Аз имам AD 182 H и той е с врътка. В същност не съм 100% сигърен, защото мойто е Н2.
              Ето линк с моделите: http://images.google.bg/imgres?imgur...BG260%26sa%3DNМисля, че не съм в грешка, все пак и аз съм с него!
              Space Star 1.9 DID

Коментар

Та, получи се следния проблем:Бяха ми казали, че радиото е без код, но след изключване на захранването, отказа да работи. Четох в книжката и там, доколкото разбрах, пише, че ако има код, следва да ми се появи надписа "code" и да ми даде възможност да въведа такъв. В моя случай се появява надписа "safe" и нататък нищо...Какво се очаква да направя в този случай?Има ли шанс, без да искам да съм го кодирал и сега да се налага разкодиране?Помагайте, че тая електроника за два-три дни успя да ми вземе здравето...П.П. пиша в тази тема, за да не отварям нови, за което се извинявам на колегата!
                Shit happens, sometimes...
                Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
                Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

Никой ли не се е сблъсквал с подобен проблем?Знаете ли къде могат да ми разкодират радиото, че все още се опитвам да запазя оригиналния вид на таблото, но ако проблемите продължат, ще си сложа цд-то от предишната кола?

Коментар

касетофон

остави го да работи и след време ще излезе CODE или ---- заключил се е после може да се види кода / от вътре/ и да се въведе
                    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

остави го да работи и след време ще излезе CODE или ---- заключил се е после може да се види кода / от вътре/ и да се въведе
                      Не ми стана много ясно... Трябва да го оставя известно време включено за да се появят 4 чертички?И после, откъде "вътре" може да се види кода? Това свързано ли е със сваляне и разглобяване на устройството?

Коментар

Колегата е имал в предвид да се прочете паметта на касетофона и да се види кода .
                        HONDA I-VTEC

Коментар

Ахам, и аз така си помислих, май ще се ориентирам към смяна... Съвсем скоро ще Ви попитам откъде се купуват грозните прастмасови преходници?То таблото си е яка работа, ама все пак, в 21-ви век живеем, касетките са малко демоде, дори в случая, когато имам няколко стотин висящи...Абе, малко ми е неловко сега като си карам колата без никакво озвучаване, но пък от друга страна, чувам мотора...Предпочитам варианта в който си оправям радиото и си пускам дискове през адапторна касета, но ако тази система иска твърде много пари, ще пожертвам изгледа за сметка на наличната техника, а на финала ще си карам на тихо, щото е ясно, че музика не се слуша в кола...упс, това е аудиофилски, а не автомобилен разговор...

Коментар

Working...
                          X