Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Касетофон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Касетофон

Колеги, как да извадя касетофона от щипките страх ме е да напъна да не счупя нещо.
    Фиат Брава 1.4 12V 1998г

касетофон

пробвай с нещо като луфтомери -пластини става тук някъде има снимки
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

В често срещани въпроси раздела потърси
      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Днеска на Горубляне си купих СД и дадох на човека и моито фабричкото от бравата и го сваля 20мин с мн мн зор. В четирите ъгъла има зъбци които трябва да освободиш иначе тука в форума има схеми и е май най добре да ги разгледаш преди да пипаш
        Brava 103HP
        ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

оригинално цд за брава ли продават на горубляне

Коментар

Може и да продават какво те учудва.
            FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

ми ако отидеш сега можеш да купиш което, ако не можеш да му кажеш на човека че търсиш и ... скоро някой от форума може д изпищи сещаш се хахахахаахах
              Brava 103HP

Коментар

не те разбрах много добре какво си искал да кажеш .Да се върнем на въпроса оригинално сд ли си купил?Има ли други и на какви пари са?Като си ходил на горубляне дали има сд чеинджари като за нашите коли.Благодаря ако може да ми дадеш такава информация

Коментар

snk1 написа:
                  не те разбрах много добре какво си искал да кажеш .Да се върнем на въпроса оригинално сд ли си купил?Има ли други и на какви пари са?Като си ходил на горубляне дали има сд чеинджари като за нашите коли.Благодаря ако може да ми дадеш такава информация
                  Значи аз си купих Pioneer 7750, втора ръка за 200лв, но нали знаеш че като се махне оригиналното радио се отваря дупка, и си взех приставката и сдто пасна перфектно. Оригиналното радио го оставих ан човека и той ми свали 20лв от цената на сдто. Там можеш да намериш всякакви сдта на перфектни цени. Ако под оригинално сд имш в предвид сд за фиат с тая специфична форма като касетофон нз дали има (за пръв път чувам че съществуват такива) Ако има такива като цяло, вероятно и там ще има, ако не можеш да поръчаш ан човека той ще ти намери надявам се да си ме разбрал сега ако има с още нещо да помагам пиши
                  Brava 103HP

Коментар

Working...
                  X