Имам едно ди ви ди в колата (не фиата)ама мисля ,че в слючая няма значение модела !Значи като са ми изгасени фаровете ,мога да си гледам тв и двд ,а като ги включа ми изписва един надпис да спра да гледам е много ме изнервя ,ясно че нещо трябва да се реже по кабелите някой има ли идея какво ???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DVD гледане в движение !
Collapse
X
-
Няма да режеш. Просто на буксата има един кабел, който подава сигнал, че са ти светнати фаровете. Всички разумни CD-DVD устройства с ярки дисплеи имат подобна екстра да намалява якостта. Намери точно кой кабел е и го изкарай от буксата. Но моля те - преди това сложи един голям надпис на колата - "ГЛЕДАМ ДВД Филм И КАРАМ" за да те отбягваме отдалеч.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
jenshen73 написа:Няма да режеш. Просто на буксата има един кабел, който подава сигнал, че са ти светнати фаровете. Всички разумни CD-DVD устройства с ярки дисплеи имат подобна екстра да намалява якостта. Намери точно кой кабел е и го изкарай от буксата. Но моля те - преди това сложи един голям надпис на колата - "ГЛЕДАМ ДВД Филм И КАРАМ" за да те отбягваме отдалеч.фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар