Здравейте колеги, изгорял ми е единия заден стоп и утре трябва да ходя да го сменям. Дано обаче някой успее да ми каже какви са крушките, че направо да отида първо да ги купя и после да ходя да ги сменям.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са крушките на задните стопове на Брава?
Collapse
X
-
Започвам отгоре-надолу:1. Най-горе ти е стоп светлината - лампата е 21W/12V с една жичка. Предполагам тя ти трябва.2. По средата са две лампи - за мигача, 21W/12V жълта на цвят и тази за светлината за заден ход, същата като тази за стоповете най-горе.3. Най-отдолу имаш по специална лампа за габарит и светлина за мъгла. С две жички е - едната за габарит 5W/12V, а другата за светлина за мъгла 21W/12V в един балон са. Отдолу на цокъла има две пъпки.Успех.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
-
http://www.lighting.philips.com/in_e...&lang=enТук можеш да видиш всяка една крушка каква е.
Коментар
-
Ако ти е изгорял габарит (от тези които са за мъгла) внимавай много какви вземаш така че пъпките да ти съвпаднат, защото аз първия път взех една, но се оказа че на моята пъпките са несиметрично разположени и не пасна.Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар