Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Климатроника се скапа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Климатроника се скапа

1. Преди седмица спря да ми изписва външната температура. Натискам копчето, но никаква реакция. Не е фатално, предположих че е контактен проблем. Като се постопли, тогава ще му мисля, че сега нито описание, нито схеми имам.2. Обаче днес паля и тръгвам. След няколко минути пускам парното, но духа хладно. Бях го оставил на 26*, после превключих на MAX, но не духа топло. Няма значение дали средното врътка е на АУТО или е някаква степен на вентилатора. Вентилатора си върти ОК.А като дам от дясната врътка в режим на размразяване/изсушаване - има жега.Това е проблема. Пробвах да му правя диагностика, но никаква реакция. Десетина пъти опитах, ама тцъ ...Забелязах само, че като дам на контакт и на двата реда на дисплея за около секунда се появяват на мястото на всички символи знака "F". И веднага след това, пак за около секунда, всички символи стават като обърнато "L" ... нещо подобно "_|".Откачих акумулатора за около 5 мин., но освен че ми нулира временния брояч за километрите - никаква друга промяна.Ами това е. Явно ще карам само в режим на размразяване, ама ... --------------------------------------За протокола: Fiat Brava 1.9JTD, уж с климатроник.
    Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Working...
X