Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хора помагайте за халогените :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хора помагайте за халогените :)

дайте някаква схема може и на бързо нарисувана за габаритите от каде минават тоците ? значи релето работи малкото черното в жабката само че не работят а открих и че бушон НЯМАМ ? или поне незнам кой е щото стандартните кадето са няма там за халогените а имам едни други дето са просто сложени и незнам кой е ? разчепатил съм всичко там с кабелите и нещо немога да го открия ? за това ми трбва схема да видя от каде минават тоците и да проверявам токовите кръгове изчезнаха изведнъж и ги няма Местя темата на мястото иМодераторски екип на fiat-bg.org

По лесно ще е ако кажеш и за каква кола става въпрос.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

фиат браво 19 ТД 75 96 година

Коментар

Тук трябва да имаhttp://www.fiat-bg.org/Downloads/Boo...vice%20Manual/
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

От това което си написал като тема колега малко не се разбира какво питаш.В заглавието пише халогени ,а после за габарити става дума.Конкретизирай ако обичаш.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Сорка моя грешка Но проблема е отстранен Значи постоянния + до релето вървеше а от релето на татък се губи и незнам какво има по нататък на + до халогените с уреда меря 26 волта обаче явно е само някаква отечка защото немогат да светнат халогените решението - Един кабел от релето до халогените и всичко е наред

Коментар

Working...
            X