ivan_dmx написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Osram NightBraker - ИМА ГИ!
Collapse
X
-
ogi28b"само дългата светлина, без късата (новата инсталация)."мисля че това е при мене...... ако за това говориш....докато съм карал и пресвяткъл само дългите ми премигват... ако от това също се подразбира....пък ако трябва да е само на контакт...ще видя утре то неодобно ... но карай и ко ако съм така"само дългата светлина, без късата (новата инсталация)."значи през реле ли минава ?
Коментар
-
ааааа искам да попитъм и друго....забелязах че лампичките ми на задната броня за рег. номер не светятбяха изкарани буксите като легнах отдоло..включих едната и не светна... пробвах и втората.... обаче имаше много боклуци вътре пробвах с ВД-40 но явно много са се натрупъли и влиза почти буксата но не се закопчава...та въпроса ми едали едната лампа е зависима от другата...в смисъл че като не работи едната не работи и другата?или да си търся проблема в крушката...поне на тая лампа дето и влиза буксата
Коментар
-
Едната лампа е свързана на единия кръг на габаритите - преден ляв, заден десен и 1 лампа от номера. Другия кръг е преден десен, заден ляв, и другата лампа на номера.За инсталацията правилно си ме разбрал, с новата си, загубите ти са минимални. Сега ти остава хубаво почистване на всички клеми и букси с контактен спрей, както и на масите в двигателния отсек, за да осигуриш максимално напрежение в/у лампата, и да знаеш че свети с пълна сила.
Коментар
-
окс добре мерси много оги жив и здрав да си утре ще почна да я армортизирам с фраскане защото на десния фар пластмасата ми е няма на буксата за къси светлени..... сигорно от топлината...се напукъла и счупила и е само бъксата там ,ще я напръскам тампък на левия фар си е там черното пласмасово дето покрива обувката...буксата и забелязах като монтирах осрам-а и пуснах на контакт и фарове и ми се струва,че левия фар свети по на голяма дължина от десниясъщо и на широчина светлината се е увеличила.... преди с халогените беше така като ги пусна а сега само със късите утре ще щракна с мобилния кутийките на осрама да ги прикача...ади още веднъж мерси и лека вечер
Коментар
-
качвам снимки на осрама... да видите кутиката... не е като на първата страница,но са същите и качвам 1 снимка дето е горе на лампата.... има 2 чернички с мрежа вътре.. това трябва да е датчик за движение в колата нали? Защото съм с оригиналната аларма на фиатада сам на 100% за това питампък Оги... неска като карах и забелязах като сам на запалена кола на ръчна и пусна светкавица с дългите ми светят и късите и дългите... това означава,че съм от стария модел нали ?и как тря да свържа това реле че да доди повече можност на фаровете...ето защо левия ми фар свети по на голяма дължина от десния.. нали от лявата ми страна е акумолатора..също така неска си почистих клемите на кумолатора и буксите дето се свързва с Н1 за късите... с ВД-40нз дали има разлика защото е ден и не мога да преценя
Коментар
-
Първо колега ivan_dmx относно опаковката, не само Найт Брейкър но и всички останали крушки от гамата на Осрам са вече в такива.А за датчиците предполагам че са зонови.При забравен отворен прозорец примерно да предотвратят външно проникване задействайки алармата Ти.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Здравейте, само да споделя няколко снимки . Закупих ги от "уж" официален представител на Осрам намира се в Пловдив след бриколажа бул. 6-ти семптември №237, цената им беше точно 13,10 лв./бр видя ми се по-висока от тази в форума, но другаде не успях да ги намеря.Снимките са правени с еднакви настройки(до колкото ми е възможно) през деня в гаража.http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=1...1&initsearch=1Bravo 1.4 12V SX
Коментар
-
biker_81 написа:pakumba написа:ебаси, аз съм кьорав. не виждам никаква разлика, освен във формата на петното...може биBravo 1.4 12V SX
Коментар
-
u_bo
Code7 написа:Да съгласен съм, може да се каже, че колкото е норамлното осветено сега е малко по-ярко и малко по-бяло (може проблема ми да е от реголаж на фаровете не споря),но се усеща разлика, като цяло не е нещо невероятно.
Коментар
-
светятя ужасно близо. обаче като ги вдигнеш пък осветеността ще падне, за сметка на разстоянието. да ти кажа колега, фаровете ти са трагични! направи им профилактика, аз толкова зле светещи фарове отдавна не съм виждал, освен ако не ме лъже снимкатаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар