ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Osram NightBraker - ИМА ГИ!
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Здравейте,неска ходих при бабата...... че дади 100 левчета.. че мислих мислих........ и май ще отделя да си купя 2 бройки ОСРАМ ся следмалко кат изляза да се поразходя с мойта с колата и ще мина през ШЕЛ ... хем да зема на бащата винеткадано да има там такива лампички че тъкмо съм се надъхал ! ако има после ще споделя впечетленията....да се надяваме да няма разочарования
Коментар
-
u_bo
-
batproho написа:ogi28b написа:Отвори темата в началните страници, там съм пуснал 1 снимка, дето лявата ми е стандарт, дясната е силвърстар. После е снимано като и двете са НБР. Разликата е очевадна.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Светни го колегата, че е изгаснал Чакай да те светна и аз къде се намира магазина на ТЕХ-КО - Варна
Коментар
-
u_bo
ivan_dmx написа:..u_boколега... във Варан няма такъв магазин и сервиз да те светна че да ида и да си ги закупя от там !
Коментар
-
svetkos_ написа:batproho написа:ogi28b написа:Отвори темата в началните страници, там съм пуснал 1 снимка, дето лявата ми е стандарт, дясната е силвърстар. После е снимано като и двете са НБР. Разликата е очевадна.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Здравейте купих си просволутите Найтбрейкърснощи покарах малко13.49 е бройката от ОМВобаче опаковката е друга ... като на филипскитено всичко др. си го пише както и на др. опаковка от парвата страница... утре можи да направя снимка и да я слова да видите......Впечетления:1.Съвсем лека разлика....2. След 1,2 часа каране мислих че съм се набутъл сас 27лв.3. Като минахп рез една напълно тъмна уличка и ми се стори че се усветява по-добре от преди пред колата....тъй де почти еднакви с Филипса дето бях преди +30% повече не ги знам какъв модел се водят ..бе за 27 лв бива..... дано да изкарат поне дълго пък за дългите нз с какви съм ... може да сложа филипските там ,защото сигорно съм със стандартните...
Коментар
-
ivan_dmx написа:..... дано да изкарат поне дълго ...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
ogi28b написа:Колега ivan_dmx - в твойта кола късите винаги ли минават през релето? Ако не - направи ги, и веднага ще се повиши напрежението в/у лампата с около 1 волт, което пък води до грубо 1.3 пъти по-силна светлина, но пък и до Х пъти скъсяване на живота.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар