мисля че крушката така се води по спецификация: при напрежение 12 волта, е 55 вата. И е съобразено с това че ще работи на повече от 12, и съответно ще е повече от 55. Но не съм сигурен в това което казвам. Тогава защо изобщо го казвам?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Osram NightBraker - ИМА ГИ!
Collapse
X
-
Аз съм с найтбрейкър, много съм доволен, колата е красива с включени найтбрейкър-и. Не ми е проблем да си сложа ксенон, нито финансов, нито ми липсват уменията, но още не съм се навил. Знам, че по-малко товари ел. инсталацията и т.н. обаче много ми блести и ме дразни като насреща ми идва кола с ксенон и не искам и аз да дразня другите и да ме сърби дупето от това. Пък и масово гледам, че се слага на късите, а на дългите не! За мен би имало смисъл от ксенон на дългите светлини и затова още изчаквам. А и наскоро чух, че имало някаква европейска директива- дефинираща силата на светлината, която се излъчва от автомобилните крушки за фарове, не знам подробности. Е, то е ясно, че в България едва ли ще подейства. То тук няма кой да регулира фаровете да не бият в салкъмите... какво остава да се мерят лумени...TD_100, че е кръгло число.
Коментар
-
Във Варна някой знае ли къде бих могъл да се здобия с такива лампички изчетъх цялта тема и стигнах до заключението Ще усетя разлика в светенето но ще изгорят много по-бързо от стандартнитезатова смятам да си взема 2 бройки за късите и да ги тествампак старите Филипс дето са с +30 % ще си ги запазяс тях съм от ехе......... бяха по 7.50 бройкатамно доволен не изгарят и като ги сложих усетих разлика сръвнение с тези които бяха на колата като я купихади кажете каде ги има и да ида да си взема и да казвам мнения че трябва и да се замерва......дълга и широка
Коментар
-
ivan_dmx написа:Във Варна някой знае ли къде бих могъл да се здобия с такива лампички изчетъх цялта тема и стигнах до заключението Ще усетя разлика в светенето но ще изгорят много по-бързо от стандартнитезатова смятам да си взема 2 бройки за късите и да ги тествампак старите Филипс дето са с +30 % ще си ги запазяс тях съм от ехе......... бяха по 7.50 бройкатамно доволен не изгарят и като ги сложих усетих разлика сръвнение с тези които бяха на колата като я купихади кажете каде ги има и да ида да си взема и да казвам мнения че трябва и да се замерва......дълга и широкаPeugeot 407 2.0 HDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар