Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Osram NightBraker - ИМА ГИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе защо сте ми преместили темичката, фаровете каква електроника са :D

Коментар

За китайските уреди - една от причините за невярното мерене е, че кабелите им имат съпротивление около 0,5-1 ом. Вижда се като се превключи на режим 200 ома и се дадат на късо. Китайския уред показва около 0,5 до 1 ом. Когато се мерят напрежение уреда мери пад, който е неверен заради включване в схемата и на този резистор. Отделно ако е изтощена батерията показва повече и т.н.Отделно, че не са калибрирани!А като обобщение за NightBreaker какво можем да кажем?Струват ли си при положение, че сега съм с Silverstar или е същата работа?

Коментар

хах на автора на темата му дадоха линк към другата му тема... Ето моето скромно мнение: Ако оценяваме по скалата от 1 до 10, като 1 са най-жълтите и най-слаби лампи, а 10 са най-белите (без да включваме "синкавите" COOL BLUE, и BLUE VISION) и най силни лампи, и всичко по електроинсталацията свързано с фаровете е наред, в т.ч. алтернатор, кабели, ключета, релета, букси, клеми, маса, чист рефлектор.... абе всичко. Обикновената лампа Осрам Стандарт я оценявам на около 6.5. Осрам Силвърстар е някъде около 7.5. Найт брейкър удря 9-ката по всички показатели - цвят, сила, и да се надяваме живот. Оставям 10 свободно засега, а 100-ватовите лампи предназначени за рали и забранени за използване по пътищата ги оценявам на 11 по тази скала. Все пак 100 ватова лампа свети много много повече от която и да е 55 ватова халогенна.Може би ще се повторя, но още с първото светване веднага забелязах цвета на светлината - такъв бял цвят светлина от моята кола не е излизал никога. Просто страхотно!Отново да напомня - ако се организирате и поръчате над 10 лампи, ще ви дадат цена с 1 лев по ниска за всяка лампа, а в колите браво/а/мареа има общо 6 такива. Това е достатъчна отстъпка за да поеме куриерска доставка до вашия град, само намерете още желаещи.

Коментар

kimirai написа:
          Абе хора такива крушки къде има в В.Търново.
          Във всяка бензоностанция Шел би трябвало да предлагат Осрам.Миналата година Осрам имаха договор с Шел, но за тази не знам.

Коментар

мисля че снимките ми на първа страница в тази тема говорят сами ..... това което се вижда на снимките е това което се виждаше и на живо, колкото и да си кривя мнението и да се опитвам да излъжа с настройка на камерата, това си е! Светят къде къде по-добре от която и да е досегашна халогенна лампа. Преобладаващо мнение из световното пространство е че са по-добри от филипс х-treme power +80% (за съжаление няма как да ги сравня - онези ги няма за H1)

Коментар

Утре съм на ШЕЛ да видя има ли ги.
              Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

При дистрибутора силвърстар струваше 6.90, а в практикер е 13 лева, в шел едва ли е по-евтино, а найт брейкър при дистрибутора са 12.50, а в практикер изобщо ги няма, а ако ги има сигурно пак ще са на почти двойна цена - примено 19.90

Коментар

ogi28b написа:
                  При дистрибутора силвърстар струваше 6.90, а в практикер е 13 лева, в шел едва ли е по-евтино, а найт брейкър при дистрибутора са 12.50, а в практикер изобщо ги няма, а ако ги има сигурно пак ще са на почти двойна цена - примено 19.90
                  оги, не съм сигурен че е дистрибутор, все пак за 1бр. в Пловдив има цена 5,80лв. на силвърстара. Практикер са големи резачи, но като дойде найтбрейкър тука веднага ще пиша колко е

Коментар

ogi28b написа:
                    Обикновената лампа Осрам Стандарт я оценявам на около 6.5. Осрам Силвърстар е някъде около 7.5. Найт брейкър удря 9-ката по всички показатели - цвят, сила, и да се надяваме живот. Оставям 10 свободно засега, а 100-ватовите лампи предназначени за рали и забранени за използване по пътищата ги оценявам на 11 по тази скала. Все пак 100 ватова лампа свети много много повече от която и да е 55 ватова халогенна.
                    Оги, според мен Натбрейкъра ще е с къс животтова е правило за всички крушки с +....%около 1/2 от живота на Стандарт
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

u_bo написа:
                      ogi28b написа:
                      оги, не съм сигурен че е дистрибутор, все пак за 1бр. в Пловдив има цена 5,80лв. на силвърстара. Практикер са големи резачи, но като дойде найтбрейкър тука веднага ще пиша колко е
                      Къде ги има на 5.80лв.?
                      BRAVO 1.6 16V

Коментар

няма ли някакви междинни ватове- не искам 100в, искам 70-75 примерно вата?
                        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Night Braker-a в Русе е 15лв. Много се чудих дали да си взема или не, но в крайна сметка реших да изчакам още отзиви.
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Едно мнение ’за’ въпросните крушки. Нищо общо с предишните стандартни. Светят и по бяло и по силно. Струва си!Поне докато и аз закича китайския ксенон

Коментар

u_bo доколкото знам са първо звено във веригата магазини на дребно, т.е. няма никой м/у това магазинче и едрия търговец, който продава само от n-стотин бройки нагоре. затова им викам "дистрибутор" , а всъщност май не са точно. sev, за съжаление.... си доста прав! ще видим де, на картонената опаковка пише че живеят 1.5 пъти повече от "стандартна" лампа. А и ако наистина имат инфрачервен филтър , който нагорещява жичката допълнително, това донякъде е добре за халогенния цикъл - колкото по-горещо, толкова по-добре.

Коментар

не нена картончето не вярвам да го пише товаче на SilverStar бяха нарисували, че животът им е 1/2 от този на Стандарт
                                2015 Renault Megane Expression GT
                                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                                X