Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Osram NightBraker - ИМА ГИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

браво Огисравнението е много сполучливо и реално
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

ilkor, предполагам че с една няма да усетиш пълната ралзика. Аз така направих като взимах силвърстара - взех само една, и я боцнах в дясно, и въпреки че забелязах малката разлика в дясната част на светлината, трябваше да взема 2, за да има "пълна промяна". Но ако си поръчал ксенон, няма смисъл да взимаш, предполагам че дългите никога повече няма да влязат в употреба след монтаж на ксенона

Коментар

ogi28b написа:
        ilkor, предполагам че с една няма да усетиш пълната ралзика. Аз така направих като взимах силвърстара - взех само една, и я боцнах в дясно, и въпреки че забелязах малката разлика в дясната част на светлината, трябваше да взема 2, за да има "пълна промяна". Но ако си поръчал ксенон, няма смисъл да взимаш, предполагам че дългите никога повече няма да влязат в употреба след монтаж на ксенона
        не една, а едни :D аз дълги не пускам вечемакар че има разлика, а ако и напрежението е добро и с тези крушки...
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

да... ако бях прочел правилно, нямаше да има нужда от поста ми. Благодаря за корекцията!

Коментар

Ако времето позволява утре ще взема да измеря напрежението върху крушките.Аз си мисля че в момента съм с Филипс кул блу но са изключително слаби.Дори съм ги спуснал прекалено ниско за да ми осветяват пътя пред колата - петната забиват в земята на 20-30 метра пред колата.

Коментар

Мдаааа...май наистина това ще се окажат Крушките...

Коментар

Re: Osram NightBraker - ИМА ГИ!

maiden написа:
                В магазинчето в Дианабат крушките са налични!H4 - 13лв, H1 - 12.50!ХАЙДЕ НАРОДЕ!!!
                Колеги,може ли да дадете адреса на магазина?
                Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ианабад блок 64 вход Б, линка към бгмапс се е анулирал, и не дава нищо.

Коментар

Благодаря,колега!
                    Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Днеска бягам от работа по рано, бързам и в 18.30 съм пред магазина ... и гледам работно време от 9 до 18 Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Утре ще съм в 9 там ...

Коментар

по телефона специално попитах , защото не бях сигурен дали ще стигна преди 18:00 , момичето беше убедено че работят до "деветнайсет часа". Съжалявам че така е станало! Мога да мина утре след работа, към 17 :30 , имам възможност, не ми е далеч.

Коментар

Мерси колега Аз сутринта ще мина - почвам работа в 9.30 и съм наблизо.Тази вечер наснимах как осветяват пътя старите ми крушки а утре ще снимам с новите.

Коментар

Сутринта купих крушките.Взех да ги сменям но се оказа че кабелните обувки които се надяват върху крушката са се разхлабили и от топлината всичко се е заварило. Металната част на крушките беше посиняла а клемата отзад ръждясала. Иначе старите крушки ми бяха Филипс Кул Блу. Със син балон.Преди време бях сменял клемата на единия фар но днес беше отново стопена защото пружината която държи крушката явно от топлината се беше отпуснала и крушката беше доста хлабава. Смених всичко наново и оправих тази пружина.На първо четене светят по жълто от старите.Довечера ще направя пак снимки и с новите крушки и ще видя дали има разликаБи трябвало да има само заради боклука който изкарах от там.

Коментар

Завърших теста. Честно да си призная не виждам никаква разлика в светенето. Само светлината е по жълта.Ето и снимкитеСнимки 1-3 са направени вчера със Филипс Кул БлуСнимки 4-8 са направени днес с Осрам Найт БрейкърСнимки 9-11 са направени също днес но фаровете са вдигнати по високо
                              Прикачени файлове

Коментар

Еееееее що така ..... изглеждат все едно не светят. Даже ако не светят ще е по-светло. Това при какви напрежения на входа на лампата, или не си мерил?

Коментар

Working...
                                X