браво Огисравнението е много сполучливо и реално
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Osram NightBraker - ИМА ГИ!
Collapse
X
-
ilkor, предполагам че с една няма да усетиш пълната ралзика. Аз така направих като взимах силвърстара - взех само една, и я боцнах в дясно, и въпреки че забелязах малката разлика в дясната част на светлината, трябваше да взема 2, за да има "пълна промяна". Но ако си поръчал ксенон, няма смисъл да взимаш, предполагам че дългите никога повече няма да влязат в употреба след монтаж на ксенона
Коментар
-
ogi28b написа:ilkor, предполагам че с една няма да усетиш пълната ралзика. Аз така направих като взимах силвърстара - взех само една, и я боцнах в дясно, и въпреки че забелязах малката разлика в дясната част на светлината, трябваше да взема 2, за да има "пълна промяна". Но ако си поръчал ксенон, няма смисъл да взимаш, предполагам че дългите никога повече няма да влязат в употреба след монтаж на ксенона
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ианабад блок 64 вход Б, линка към бгмапс се е анулирал, и не дава нищо.
Коментар
-
Сутринта купих крушките.Взех да ги сменям но се оказа че кабелните обувки които се надяват върху крушката са се разхлабили и от топлината всичко се е заварило. Металната част на крушките беше посиняла а клемата отзад ръждясала. Иначе старите крушки ми бяха Филипс Кул Блу. Със син балон.Преди време бях сменял клемата на единия фар но днес беше отново стопена защото пружината която държи крушката явно от топлината се беше отпуснала и крушката беше доста хлабава. Смених всичко наново и оправих тази пружина.На първо четене светят по жълто от старите.Довечера ще направя пак снимки и с новите крушки и ще видя дали има разликаБи трябвало да има само заради боклука който изкарах от там.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар