Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Osram NightBraker - ИМА ГИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

здравейте колеги никога не се бях замислял за замерване напрежението на фаровете/мисля че фаровете ми са добри за темпрата става въпрос със Н4 крушки е / но темата ми стана интересна и реших да го проверя та значи моите замервания със КИТАЙСКИ уред са следните 13,35 ми дава зареждане на акумолатора /доста ниско, така ми казаха и като си купих акумолатора преди месец тогава сравних, че моя уред и на акумолаторджията показват еднакво а дали са верни незнам / при минус на акумолатора и плюс на крушката ми дава 12,6V а на минус и плюс на крушката ми дава 12,3 V което според написаното в предните постове е супер ниско, и все пак не се оплаквам от фаровете /ако намеря достатъчно тъмно място ще снимам да си кажете мнението/ предполагам също и че като си оправя зареждането на алтернатора автоматично ще се вдигне и напрежението към крушките така ли е и тогава трябва да имам още по добри фарове съизмерими с новите коли :D ПС от тоци освен да извърша процедурата по замерването нищо неразбирам :D
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

и аз не разбирам :D , но правилно си се насочил откъде да започнешхем акумулатора ще се зарежда както трябва, хем фаровете ще светят по-добре
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Днес почистих клемите на акумулатора и ги напръсках с контактен спрей. Вече на празен ход напрежението на акумулатора е 14.2V. При пуснати къси светлини спадна на 13,9-14V. Напрежнието на фара беше 13,2V.
        BRAVO 1.6 16V

Коментар

Sev написа:
          а като сравявате как светят самите фарове?имаше ли разлика?
          Както и той каза - почти не. Но за да се направи СРАВНЕНИЕТО, неговите се нуждаят от лека корекция по осите ляво-дясно, и определено левия малко надолу, а десния - повече надолу. Шофирането пред него с не-превключено огледало, е истинско изпитание Забелязахме друго - точно пред колата му се образуват едни отблясъци - светли петна, трябваше да ги снимаме. На моята ги няма. Получават се защото вероятно фасунката не покрива напълно оригиналните форма и размери, и тези отблясъци са от светлината минаваща директно покрай фасунката, отразена в горната част на рефлектора , и падаща на 1/2 метър пред колата. Не знам дали го обясних добре.... И всъщност изобщо не знам защо го написах това, но го забелязахме. Правихме и друго - откачаме буксите на дългите, и пускаме на дълги. Така късите прехвърлят от лоста, през релето. Усеща се много, много, много малко усилване на светлината от двата фара, и леко побеляване на цвета. Друго което пробвахме: с кабел директно от акумулатора на десния фар на захранването. Определено светна очевидно по-силно. Обсъдихме и това което е направил JO за да предотврати светването на ксенона при светкавица. И така.... полезна среща беше. Най-после и аз познавам някой на живо :happy: :happy:

Коментар

Къде в Пловдив мога да намеря Night Breaker ?
            vsi4ko e kasmet

Коментар

morafeta написа:
              може би все още никъдесъсвсем скоро се появиха при вносителя

Коментар

morafeta намери желаещи и купете повече бройки, звънни в магазинчето и питай дали ще ти ги пратят с наложен платеж, би трябвало да няма проблеми. За над 10 ми казаха отстъпка от левче на бройка. Като купите 18 броя, ето ти 18 лева, което май покрива разноските по доставката (не знам как са тарифите на к*риерите). А 18 броя могат да влязат в 3 коли браво/а/мареа - пълна смяна на досегашните във всички фарове. А ако намериш повече желаещи, може да получиш и по-добра цена от 11.50 Звънни им, ако не помогне, няма да навреди!

Коментар

ogi28b написа:
                  А 18 броя могат да влязат в 3 коли браво/а/мареа - пълна смяна на досегашните във всички фарове. А ако намериш повече желаещи, може да получиш и по-добра цена от 11.50 Звънни им, ако не помогне, няма да навреди!
                  човекът кара Шкода :D

Коментар

morafeta написа:
                    виж във фирма авел намира се на бул независимост след светофара на бул източен посоко тунела на пощата преди един магазин за бои баси обяснението
                    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                    UNO 1.0 FIRE

Коментар

Някаде към Папараци така ли ?сетих се да мерси много ще звънна утре да проверя
                      vsi4ko e kasmet

Коментар

morafeta написа:
                        Някаде към Папараци така ли ?сетих се да мерси много ще звънна утре да проверя
                        в тмт-то до домостроителния силвърстар-а е 6 лв. но нямат найтбрейкър.пиши по колко струват в тоя авел.един приятел каза че и в тех-ко на голямоконарско има осрам.

Коментар

И във Авел нямат!абсолютно никаде в Пловдив немога да ги намеря
                          vsi4ko e kasmet

Коментар

Впечатления от OSRAM NIGHTBREAKER

Моля в тази тема всеки да сподели преки впечатления от въпросните лампи Аз лично нямам такива и ми е много интересно Колега, вече има тема за обсолютно същите крушки.Премествам всички мнения от тази в нея.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=23350
                              BRAVO 1.6 16V

Коментар

Абе хора такива крушки къде има в В.Търново.
                                Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

Working...
                                X