здравейте колеги никога не се бях замислял за замерване напрежението на фаровете/мисля че фаровете ми са добри за темпрата става въпрос със Н4 крушки е / но темата ми стана интересна и реших да го проверя та значи моите замервания със КИТАЙСКИ уред са следните 13,35 ми дава зареждане на акумолатора /доста ниско, така ми казаха и като си купих акумолатора преди месец тогава сравних, че моя уред и на акумолаторджията показват еднакво а дали са верни незнам / при минус на акумолатора и плюс на крушката ми дава 12,6V а на минус и плюс на крушката ми дава 12,3 V което според написаното в предните постове е супер ниско, и все пак не се оплаквам от фаровете /ако намеря достатъчно тъмно място ще снимам да си кажете мнението/ предполагам също и че като си оправя зареждането на алтернатора автоматично ще се вдигне и напрежението към крушките така ли е и тогава трябва да имам още по добри фарове съизмерими с новите коли :D ПС от тоци освен да извърша процедурата по замерването нищо неразбирам :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Osram NightBraker - ИМА ГИ!
Collapse
X
-
Sev написа:а като сравявате как светят самите фарове?имаше ли разлика?
Коментар
-
morafeta намери желаещи и купете повече бройки, звънни в магазинчето и питай дали ще ти ги пратят с наложен платеж, би трябвало да няма проблеми. За над 10 ми казаха отстъпка от левче на бройка. Като купите 18 броя, ето ти 18 лева, което май покрива разноските по доставката (не знам как са тарифите на к*риерите). А 18 броя могат да влязат в 3 коли браво/а/мареа - пълна смяна на досегашните във всички фарове. А ако намериш повече желаещи, може да получиш и по-добра цена от 11.50 Звънни им, ако не помогне, няма да навреди!
Коментар
-
u_bo
morafeta написа:Някаде към Папараци така ли ?сетих се да мерси много ще звънна утре да проверя
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар