Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Osram NightBraker - ИМА ГИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде в Пловдив мога да ги намеря ?
    vsi4ko e kasmet

Коментар

ogi28b написа:
      Еееееее що така ..... изглеждат все едно не светят. Даже ако не светят ще е по-светло. Това при какви напрежения на входа на лампата, или не си мерил?
      Утре сутринта ще премеря.Със сигурност предишните крушки не са работили на оптимално напрежение - това показва и посиняването на корпуса. Пластмасовия предпазител на кабелната обувка се беше стопил от жегата и се разпадна. Утре ше ги снимам старите крушки.След като смених обувките вече не трябва да има загуби там.Утре ще пиша пак.

Коментар

От вчера съм с такива. Надявам се да не е внушение но крушките светят добре. За мое съжаление вчера Надежда беше осветена като Шанзе Лизе и нямаше как да прецизирам представата си. Всъщност квартала много рядко в тъмен, но на мен ми се искаше снощи да е така...
        Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

Проблема ми май е намерен.При пуснати къси фарове от към страната на + имам 1 волт разлика в напрежението.При пуснати дълги и къси върху късите разликата е 0,66 волта. Дългите не съм ги мерил изобщо.От страната на - (корпуса) разликата е 100 миливолта което си е нормално.Ще търся причината тези дни ...

Коментар

Илко, или снимките лъжат окото или тези фарове светят като свещидаже и с този 1 волт разлика пак ми се виждат супер слабиа иначе срещу стената изглеждат добре
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Снимките са малко по тъмни но това е картинката общо взето. Мисля за довечера да взема един кабел и да подам захранване директно през него.Иначе фаровете са чисто нови но не оригинални. И не са с лупи.Притеснявам се от двете светли петна които се виждат на стената - възможно ли е светлината да не се разпръсква нормално?В краен случай ще ги сваля и ще видя дали нещо в самия фар не е наред.

Коментар

и при мен ги има тези светли участъци, но малко по-слабо изразенисъс сигурност част от проблема идва от самите фарове, които явно не са качествени

Коментар

какво минамиално напрежение изискват тези крушки за добра работа
                  vsi4ko e kasmet

Коментар

За напрежението - L&R беше пуснал една графика, даже мисля е в тази тема, всеки миливолт разлика е рещаващ. Така че при разлика от 1 волт.... При мен, преди изобщо да се захвана с някакви подобрения, напрежението беше 12.36 волта на десния фар на входа на лампата, и на минуса на акумулатора. Значи загуба от 1.8 волта. Сега съм на 13.6. А Като превключиш на дълги, нормално загубите да са много по-малки, защото късите прехвърлят на директната верига. Светлите петна мисля че са нормални и са много ярки в средата, но на пътя падат под малък ъгъл и се разпръскват на голяма площ и би трябвало да се получи равномерно осветяване пред колата. Страхотно любопитство изпитвам да се срещнем с моята и твоята кола (ilkor) и да сравним защо така се получава.

Коментар

morafeta написа:
                      какво минамиално напрежение изискват тези крушки за добра работа
                      цитирам Оги"Осрам 13,2 волта, Филипс 12,8 волта"

Коментар

Тези напрежения при работещ двигател ли трябва да бъдат усигорени
                        vsi4ko e kasmet

Коментар

morafeta написа:
                          Тези напрежения при работещ двигател ли трябва да бъдат усигорени
                          естествено :D

Коментар

ogi28b написа:
                            За напрежението - L&R беше пуснал една графика, даже мисля е в тази тема, всеки миливолт разлика е рещаващ. Така че при разлика от 1 волт.... При мен, преди изобщо да се захвана с някакви подобрения, напрежението беше 12.36 волта на десния фар на входа на лампата, и на минуса на акумулатора. Значи загуба от 1.8 волта. Сега съм на 13.6. А Като превключиш на дълги, нормално загубите да са много по-малки, защото късите прехвърлят на директната верига. Светлите петна мисля че са нормални и са много ярки в средата, но на пътя падат под малък ъгъл и се разпръскват на голяма площ и би трябвало да се получи равномерно осветяване пред колата. Страхотно любопитство изпитвам да се срещнем с моята и твоята кола (ilkor) и да сравним защо така се получава.
                            Ами айде с радост ще ги премерим Аз работя в Изток близо до Интерпред до 18.30Тази вечер след работа направих следното:С парче кабел завършващо на кабелна обувка подадох директно напрежение от акумулатора. Почувства се малка разлика но пред мен имаше паркирана кола и не можах да сравня. А и опита го правих на изключен двигател че бързах. Ще го повторя дори може да покарам малко така с кабел и ще пиша пакОги, бързай че ксенона ми трябва да е пристигнал вече в БГ

Коментар

ilkor написа:
                              Ами айде с радост ще ги премерим Аз работя в Изток близо до Интерпред до 18.30Тази вечер след работа направих следното:С парче кабел завършващо на кабелна обувка подадох директно напрежение от акумулатора. Почувства се малка разлика но пред мен имаше паркирана кола и не можах да сравня. А и опита го правих на изключен двигател че бързах. Ще го повторя дори може да покарам малко така с кабел и ще пиша пакОги, бързай че ксенона ми трябва да е пристигнал вече в БГ
                              идеалноможе да дадеш на Оги единия баласт и крушка за проба :D

Коментар

Тези напрежения на празен ход ли се измерват или при товар ?Понеже измерих 13.4 Волта при откачена крушка,когато я закачх напрежението падна на 12.5 Волта ! Струва ми се че разликата голяма !
                                vsi4ko e kasmet

Коментар

Working...
                                X