Май имам свичко под ръка. получих даже и схема мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Osram NightBraker - ИМА ГИ!
Collapse
X
-
kistbam написа:Колеги, изчетох цялата тема и мисля да си взема едни Nightbraker-и.
Коментар
-
Пресни цени за Найт Брейкър плюс:H1 - комплект - 24,90H4 - комплект - 28H7 - комплект - 38,20А сигурни ли сте, че тия Алфа Лайт са вносителите?Защото винаги нямат наличност. Винаги ами днес нямаме толкова бройки след 2 дни ще има.Ето днес пак за Н7 има само една бройка!Ако това са вносителите нямам думи...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Колеги, преди малко ходих до Метро да си купя въпросните крушки и нали ми е мерак :D монтирах само от дясната страна, понеже в ляво ми пречи въдуховода, а и в тъмното не е удобно.... исках да сравня със старите които имах... личното ми мнение е - НЕ останах очарован и не намирам огромна разлика, ходих на тъмно място да светя, но не съм толкова доволен от очакваното. На късите съм с ксенон 5000К. Само едната крушка разпечатах и даже се двуомя дали да не ги продам на някой колега който има мерак.
Коментар
-
blistera написа:Колеги, преди малко ходих до Метро да си купя въпросните крушки и нали ми е мерак :D монтирах само от дясната страна, понеже в ляво ми пречи въдуховода, а и в тъмното не е удобно.... исках да сравня със старите които имах... личното ми мнение е - НЕ останах очарован и не намирам огромна разлика, ходих на тъмно място да светя, но не съм толкова доволен от очакваното. На късите съм с ксенон 5000К. Само едната крушка разпечатах и даже се двуомя дали да не ги продам на някой колега който има мерак.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Може да тествате това http://www.autobulbsdirect.co.uk/H1-...12258xvb1/prd/Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар