Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Osram NightBraker - ИМА ГИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Отвори темата в началните страници, там съм пуснал 1 снимка, дето лявата ми е стандарт, дясната е силвърстар. После е снимано като и двете са НБР. Разликата е очевадна.
    Благодаря колега :D гледах я и наистина май за къси ще си сложа Найт Брейкър а за дълги ще отидат Куул Блу.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Здравейте,неска ходих при бабата...... че дади 100 левчета.. че мислих мислих........ и май ще отделя да си купя 2 бройки ОСРАМ ся следмалко кат изляза да се поразходя с мойта с колата и ще мина през ШЕЛ ... хем да зема на бащата винеткадано да има там такива лампички че тъкмо съм се надъхал ! ако има после ще споделя впечетленията....да се надяваме да няма разочарования
      Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
      http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

лошо........нямаше в шела на жп гарата...имаше някакви само дето на кутийката пишеше ХАЛОГЕН ..... и не взех... казаха че 10 лв някаде билитъкмо бях се надъхал
        Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

колеги, не запомнихте ли , че ОСРАМ зареждат магазини ТЕХ-КО http://www.tech-co.net

Коментар

Осрама ги има на ОМВ,само че са по 13-14лв бройката.
            Фиат Крома 1.9 16v+
            Фиат Браво 1.6 16v
            Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

batproho написа:
              ogi28b написа:
              Отвори темата в началните страници, там съм пуснал 1 снимка, дето лявата ми е стандарт, дясната е силвърстар. После е снимано като и двете са НБР. Разликата е очевадна.
              Благодаря колега :D гледах я и наистина май за къси ще си сложа Найт Брейкър а за дълги ще отидат Куул Блу.
              Батка,Куул Блу не си вземай. Не прави тази грешка. Първо светят по-слабо от Найтбрейкъра, второ синьото се вижда само вечер. Купих си ей така от мерак и веднага ги свалих и ги запазих за резерв. Вземай Найтбрейкъра и въобще не му мисли. За мен това са най-добрите крушки, ако някой му скъпее ксеноновата система. Прикачвам снимки, които правих на Куул Блу. На следващия ден трябваше да снимам и Найтбрейкъра, за д анаправя сравнение, но заваля обилен сняг . Правени са с Нокиа 6300, 2 мп, нощен режим. Извинявам се за качеството, но такова излезе...
              Прикачени файлове
              NOW: ???
              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_колега на тия снимки си на дълги предполагам нали ?а през деня синйо ли светят или както обикновените?значи в ОМВ ! тря там да погледнаu_boколега... във Варан няма такъв магазин и сервиз да те светна че да ида и да си ги закупя от там !
                Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

Светни го колегата, че е изгаснал Чакай да те светна и аз къде се намира магазина на ТЕХ-КО - Варна

Коментар

ivan_dmx написа:
                    ..u_boколега... във Варан няма такъв магазин и сервиз да те светна че да ида и да си ги закупя от там !
                    оги , ма ти си се объркал, във Варан нема такъв магазин ти си писал за Варна Айиде весело посрещане на всички !!!

Коментар

Пак съм се уплескъл ... Весело посрещане на всички и от мене )))
                      Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

svetkos_ написа:
                        batproho написа:
                        ogi28b написа:
                        Батка,Куул Блу не си вземай. Не прави тази грешка. Първо светят по-слабо от Найтбрейкъра, второ синьото се вижда само вечер. Купих си ей така от мерак и веднага ги свалих и ги запазих за резерв. Вземай Найтбрейкъра и въобще не му мисли. За мен това са най-добрите крушки, ако някой му скъпее ксеноновата система. Прикачвам снимки, които правих на Куул Блу. На следващия ден трябваше да снимам и Найтбрейкъра, за д анаправя сравнение, но заваля обилен сняг . Правени са с Нокиа 6300, 2 мп, нощен режим. Извинявам се за качеството, но такова излезе...
                        Аз така или иначе бях на късите с Куул Блу но вече на тяхно място съм с Найт Брейкър а те отидоха на мястото на дългите.
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Здравейте купих си просволутите Найтбрейкърснощи покарах малко13.49 е бройката от ОМВобаче опаковката е друга ... като на филипскитено всичко др. си го пише както и на др. опаковка от парвата страница... утре можи да направя снимка и да я слова да видите......Впечетления:1.Съвсем лека разлика....2. След 1,2 часа каране мислих че съм се набутъл сас 27лв.3. Като минахп рез една напълно тъмна уличка и ми се стори че се усветява по-добре от преди пред колата....тъй де почти еднакви с Филипса дето бях преди +30% повече не ги знам какъв модел се водят ..бе за 27 лв бива..... дано да изкарат поне дълго пък за дългите нз с какви съм ... може да сложа филипските там ,защото сигорно съм със стандартните...
                          Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

ivan_dmx написа:
                            ..... дано да изкарат поне дълго ...
                            Да не те разочаровам, но няма кеф без цена.Точно живота на "нощния разбивач" е супер кратка, за сметка на светлината.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Колега ivan_dmx - в твойта кола късите винаги ли минават през релето? Ако не - направи ги, и веднага ще се повиши напрежението в/у лампата с около 1 волт, което пък води до грубо 1.3 пъти по-силна светлина, но пък и до Х пъти скъсяване на живота.

Коментар

ogi28b написа:
                                Колега ivan_dmx - в твойта кола късите винаги ли минават през релето? Ако не - направи ги, и веднага ще се повиши напрежението в/у лампата с около 1 волт, което пък води до грубо 1.3 пъти по-силна светлина, но пък и до Х пъти скъсяване на живота.
                                нз дали е през релето ....сложих ги на мястото на дръгите....кат дам на контакт и завъртя ключа светват...... ако това нещо говори за реле,но едва ликак да разбера дали е през релето....?аз пък като гледах кутииката ми се стори че на часовника показва 1 пълен оборот и още един половинкоето ме доведи на мисълта,че имат половин живот повече от стандартните.... или съм се заблодил кажете кое да измеря и ще измеря зема уреда и ... бе горе доло като предишните ми филипс ми се струват или си заблуждавам
                                Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

Working...
                                X