здравейте ,преди няколко дена забелязах, че не ми свети диодчето на таблото за инжекциона. Разглобих таблото и забелязах че е изгорало, смених го. Но така също забелязах, че по таблото има и много други гнезда дето изобщо няма диодчета, които да отчитат. Бях в магазините на Вантотрейд и Аутоиталия, както и в други магазини, но същите не можах да намеря. По скоро, проблема е, че диодчето влиза в пластмасово тяло и след това, същото това тяло влиза в таблото. Диодчета колко щеш, но тялото никъде не го намерих.....повечето са или по-широки или по-дълги. Пробвах да напасвам от различни автомобили, но пак не стана. Можете ли да ме насочите къде да търся....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Диодчетата за таблото.
Collapse
X
-
blue_gЕтикети: –
-
мноого добре познато (имай в предвид, че това са крушки, а не диоди!) Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 виж тук: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...3%E8както виждаш аз също доста се лутах, но най-накрая установих че всъшност трябва просто да всемеш фасонгата с крушката и да намериш същата. аз си ги купих от едим магазин на цар Симеон - беше само за крушки.На празните места не те съветвам да слагаш крушки, защото аз като наредих навсякъде и ми светна лампата на еърбега, аз естествено махнах излишните, но еърбега продължи да си свети..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
-
charlie написа:мноого добре познато (имай в предвид, че това са крушки, а не диоди!) Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 виж тук: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...3%E8както виждаш аз също доста се лутах, но най-накрая установих че всъшност трябва просто да всемеш фасонгата с крушката и да намериш същата. аз си ги купих от едим магазин на цар Симеон - беше само за крушки.На празните места не те съветвам да слагаш крушки, защото аз като наредих навсякъде и ми светна лампата на еърбега, аз естествено махнах излишните, но еърбега продължи да си свети...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
виж сега... аз имам Брава и незнам за Пунтото как стоят нещата... но бравата има модификации с автоматична и с ръчна скоростна кутияна модификациите с автоматична скоростна кутия има едни лампички които показват на коя скорост си и дали колата е на спорт нормал или лед (режими)... на ръчната (каквато е мойта) там където са тези лампички няма нищо (така е и логично). всички останали обаче си ги има...виж да не е нещо такова...FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар