Здравейте!Поздравления за чудесния Форум! От месец и половина съм притежател на Фиат Брава. Имах радио-касетофон, но преди дни случайно попаднах на оригинален CD Плейър. Всичко му работи без проблем, но не мога да настроя часовника! На стария си имаше бутони "h+ h- m+ m-", но на сиди-то няма. Пробвах хиляди варианти с комбинации от копчета - не се получи...Питах няколко "майстори", никой не знаеше. Само един от тях ме ориентира, че след 24 часа щял автоматично да се свери чрез RDS-а. Минаха 5 дни - не се сверява... Другия вариант който мисля да направя, е да откача клемите точно в полунощ за да стартира часовника от 00:00. Но и това не ме устройва, защото пак ще примигва постоянно (което е леко дразнещо).Някой може ли да помогне? Плейъра е производство на Grundig, Portugal.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
CD Плейър - Фиат Брава
Collapse
X
-
Оригиналните CD-та са абсолютна рядкост. Дано се намери някой колега о форума с такова та да ти обясни.Съвета който мога да ти дам е да се поровиш в http://bravo-guide.co.uk/
Коментар
-
Я и аз да кажа - новите плейъри настройват часовниците си автоматично през RDS-а - така е и моят МП3 плейър.... Лошото е, че непрекъснато е с един час назад - явно в някое от радиата просто не знаят, че има и лятно време. Колкото до функцията за икономичност - там не мога да помогна, дори не съм чувал да има такова нещо - сигурен ли си, че не е дефект?Иначе - добре дошълAlles in Ordnung
Коментар
-
От месец и половина съм притежател на Фиат Брава. Имах радио-касетофон, но преди дни случайно попаднах на оригинален CD Плейър. Всичко му работи без проблем, но не мога да настроя часовника! На стария си имаше бутони "h+ h- m+ m-", но на сиди-то няма. Пробвах хиляди варианти с комбинации от копчета - не се получи... Питах няколко "майстори", никой не знаеше. Само един от тях ме ориентира, че след 24 часа щял автоматично да се свери чрез RDS-а. Минаха 5 дни - не се сверява...
Коментар
-
Благодаря за съветите! Ще пробвам.Снимка ще направя, но нямам usb кабел за гсм-а... малко ще я забавя. Все пак ще пробвам да се справя, и ако не стане тогава ще кача снимка.hit-ko, в Добрич има 8-9 радиа. Всички са с РДС но не се сверява... А ауто-офф функцията може ли да се изключи, и как точно ако може?1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
е тука: http://www.bravo-guide.co.uk/ice.htmима мануал за това ЦД."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
mariobg написа:п.с. Вескооооооооооооууууууууууууууу, да си беше купил Голфче и щеше да си имаш преграсен часовник вместо оборотомер!!! хахахахаххаAlles in Ordnung
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар