Това е нормално, как искаш да е иначе? Просто преди не ти е правело впечатление че е така, защото си имал само халогенни лампи и на късите и на дългите.ред.: Как може да напишеш едно и също в 15 теми !!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монтаж на Хenon - Мареа.
Collapse
X
-
jin_4o написа:колеги имате ли представа лесно ли се слагат ксенончетата на фаровете и халогените на BRAVO и въобще ще стоят ли добре :D и не на последно място колко би ми струвало това удоволствие
Коментар
-
напрежението си е ок, но аз съм имал найт брейкър и разлика в цвета със силвърстар не открих видима, а сега съм със силвърстар и са ми жълти в сравнение с ксенона. мисля нещо си за филипс някой от моделите им, гледах една тема за блу вижън май- доста имитира ксеноновия цвятLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Според мен, не си заслужава само заради цвета да дадеш ~50 лв. Може би наистина с някое китайско творение... Но аз не бих си рискувал фаровете с такива неща.Не знам защо те дразни толкова! Поне при мен през повечето време обикновено колата я карам на къси светлини и съм вътре в нея , така че визията хич не ме тревожи!ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
оо за визията и аз така казвам- отвън не я виждам аз, но просто ми се разваля кефа да е бяла светлината като пусна дълги. а аз си ги пускам, защото често карам по безлюдни извънградски пътища, където си светят по 20 мин без да ги гася. кой квото и да ми говори, ксенона на къси не свети както си светят дългите. все пак сектора за дълги е без капачката и е изчислен да осветява СЛЕД късите. ама май натам отиват нещата- да свиквам с леко жълтеникавото и тва еLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
залагам си колата, че в 5 следобед лятото, между моя ксенон 4300, и найтбрейкъра имаше толкова малка разлика, че ако не се вгледаш специално за това - едва ли ще я забележиш Именно за това избрах точно този комплект с този цвят, защото видимият цвят ме задоволяваше. Сега, ако има разлика м/у различни марки при 4300 К това вече е друга тема.
Коментар
-
ogi28b написа:залагам си колата, че в 5 следобед лятото, между моя ксенон 4300, и найтбрейкъра имаше толкова малка разлика, че ако не се вгледаш специално за това - едва ли ще я забележиш Именно за това избрах точно този комплект с този цвят, защото видимият цвят ме задоволяваше. Сега, ако има разлика м/у различни марки при 4300 К това вече е друга тема.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар